Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Universitatea Alternativă te invită la Learning Day – Sâmbătă, 11 iunie, 10:00

0

Universitatea Alternativă, cea care este pentru al treilea an consecutiv în topul internațional al celor mai democratice organizații, alături de Mindvalley, Podio sau Zappos, potrivit studiului realizat de WorldBlu, te invită la Learning Day!

Vino să cunoști Universitatea Alternativă la Learning Day, pe 11 iunie!

universitatea alternativa learning day 1
Universitatea Alternativă este un program educațional pentru tinerii care vor să își creeze propriul traseu personalizat de învățare, să își găsească drumul care li se potrivește și să construiască proiecte cu impact. Pe parcursul unui an în Universitatea Alternativă, pe lângă toate cursurile și atelierele, există și patru zile întregi dedicate învățării ce poartă numele de Learning Day.

Spre finalul acestui an universitar are loc și ultimul Learning Day – Unresonable Future. Va fi o zi de sâmbătă în care vom dezbate teme specifice fiecărei comunități de practici din UA: antreprenoriat, comunicare și marketing, management și educație. Pentru că vorbim de viitorul fiecăruia, dar și de viitorul comun al tinerilor, există și un panel despre resposabilitate socială și implicare civică.

Pe 11 iunie, vor avea loc discuții între profesioniști și studenți despre cum poate fiecare tânăr #nerezonabil să aibă impact, prin ceea ce îi place să facă. Vor fi discuții despre noile tendințe din domeniile studiate în cadrul universității și despre ce aptitudini și informații vor fi de ajutor în viitor.

Profesioniștii invitați care vor aduce perspective noi despre domeniile lor de expertiză, sunt: Cezara Carteș (Marketing Director Starbucks Romania), Adrian Simion – (co-founder Guido Coffee), Cristi Matei (Președinte Advanced Thinking), Andra Berilă (co-fondator Skeptic Dog Animation), Sergiu Bîcă (freelancer Branding, Copywriting, Creative Direction), Sorin Sfetcu (Deputy Managing Director la iProspect), Victoria Dinu (co-fondator Universitatea Alternativă). Despre responsabilitate socială vom discuta cu Vlad Dumitrescu (Project essentialist @ Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile), Mihai Dragoș (Președinte al Consiliului Tineretului din România) și Lucian Mihai (Trainer, Partner @ Interact).

Pentru a participa și a afla mai multe detalii, accesați Learning Day – Unresonable Future unde găsiți formularul de înscriere.

AGENDA

11 iunie, 10:00 – 18:00
Blvd. Dacia, nr. 99, etajul 3

10.00 – 10.30 Sosire, prezentarea spațiului și deschiderea zilei
10.30 – 12.00 În paralel:
– Studenții UA: Co-creare – cum va arăta viitorul an în UA (în noul spațiu)
– Participanți din exteriorul comunității existente: Prezentarea modelului educațional alternativ
12.00 -13.00 Pauză de masă
13.00 – 14.30 Panel despre responsabilitate socială și educație civică
14.30 – 14.45 Coffee Break
14.45 – 16.15 Ateliere în paralel: 1. Antreprenoriat: Local sau Scalare sau 2. Management: Employee empowerment
16.15 – 16.30 Coffee Break
16.30 – 18.00 Ateliere în paralel: 3. Comunicare: Butic și Agenție sau 4. Educație: Cum inovăm?

Pentru a ocupa un loc la eveniment, completează formularul: Participare Learning Day.
Dacă nu ajungi la Learning Day, până pe 12 iunie, tinerii nerezonabili se pot înscrie în Universitatea Alternativă, pentru a vedea ce se întâmplă când standardizarea și controlul sunt înlocuite cu libertate și învățare centrată pe student! Te poți înscrie completând formularul aici.

Pentru a deveni parte din comunitate este necesară trecerea printr-un proces de selecție, care ajută echipa Universității Alternative să cunoască viitorii studenți mai bine. Astfel, fiecare potențial student își poate da seama dacă valorile aflate la baza comunității i se potrivesc și cum poate beneficia la maximum de ele. Detalii despre procesul de selecție sunt disponibile aici, iar despre profilul tinerilor „nerezonabili”, aici.

Despre Universitatea Alternativă
Universitatea Alternativă este un mediu de învățare complementar universităților tradiționale, puternic conectat la mediul de afaceri, bazat pe practică, autonomie și colaborare, și care își propune să aibă impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate.

Mai multe informații despre Universitatea Alternativă sunt disponibile pe site sau pe pagina de Facebook, unde pot fi urmărite și următoarele evenimente. De asemenea, cei interesați se pot abona la newsletter pentru a fi la curent cu noile cursuri și programe.

Despre autor

avatar

Universitatea Alternativă este un mediu de învățare complementar universităților tradiționale, puternic conectat la mediul de afaceri, bazat pe practică, autonomie și colaborare. Ne propunem să avem impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate. Pentru ei construim o comunitate în care cultivăm libertatea, curajul și învățarea experiențială. Totodată, susținem și promovăm diversitatea și inovația în educație.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.