Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Unde dai și unde crapă. Rezultatul protestelor#Colectiv // 2 decembrie

0

Frontline Club vă invită astăzi, la o lună după masivul protest declanșat de catastrofa Colectiv, la o discuție cu reprezentanții societății civile despre cererile pieței, câte dintre acestea au fost obținute, ce a rămas nerezolvat și care sunt pașii următori.

La dezbatere vor participa Elena Calistrude la Funky Citizens, Mircea Șerdin de la Inițiativa România, Mihail Bumbeș de la Miliția Spirituală și Septimius Pârvu de la Expert Forum. Discuția va fi moderată de Laurențiu Diaconu-Colintineanu.

unnamed

Evenimentul va începe la ora 18.00 cu proiecția documentarului „Everyday Rebellion” regizat de Arash T. Riahi și Arman T. Riahi, la Institute, The Café, Știrbei Vodă 104-106.

Înscrie-te! 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.