Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UN SHOW DE DESIGN 100% ROMANESC, miercuri 21 noiembrie

0

IN PREAJMA ZILEI NATIONALE A ROMANIEI, BUCHARESTDESIGN CENTER PREZINTA

UN SHOW DE DESIGN 100% ROMANESC

[invitat special DJ Lorand – experimental set]

Miercuri 21 noiembrie, de la ora 19.30, in preajma Zilei Nationale a Romaniei, designerii romani de produs ii invita pe toti cei pasionati de design la o prezentare de exceptie,la Complexul Rezidential Alia Apartments (Bd. Maresal Averescu 7A):

RECEPTIA COLECTIEI “DESIGN ROMANESC DE PRODUS”

Invitati VIP: Peste 100 dintre cele mai surprinzatoare obiecte de design create si produse in Romania

Autori: Cei mai activi designeri tineri ai momentului:

[201 Design Studio] [AA Studio] [Alexe Popescu] [Anca Fetcu] [Anca Trestian & Alina Turdean]   [Atelier A4] [Constantin Alupoaiei – IZZI Design] [Cosmin Frolu] [Cristina Curelea] [Dana Bostina & Vlad Bostina – arhiDOT design] [Dragos Motica] [Eliza Yokina] [FlorinAlexa] [Gabriel Geller] [Irina Neacsu] [Wagner Arte Frumoase si Povesti] [Justin Baroncea] [Radu Stanimir] [Silva Artis] [Silvia Cornea] [Simplexio] [Tudor Balanean]  [YaU Concept]

Prezinta colectia:

Anca Fetcu, Ioana Bardas si Simona Buta – fondatoriBUCHARESTDESIGNCENTER.

Special DJ Set:

Lorand – un DJ experimental, inspirat de muzica celor de la Prodigy si cunoscut mai ales in cercurile celor initiati in genuri precum dubstep, hardbeat, drumstep, drumnbase, breakbeat sau electrofolk.

————————————–

Dupa evenimentul de miercuri 21 noiembrie, colectia de obiecte de design romanesc va ramane intr-o expozitiela Alia Apartments, vreme de 2 saptamani. Astfel, toti cei interesati sa vizioneze obiectele, pot vizita expozitia pana la data de 2 decembrie 2012, de luni pana duminica intre orele 09:00 si 20:00.

————————————–

Evenimentul are loc in contextul campaniei “exista design romanesc de obiect”, lansata de BUCHAREST DESIGN CENTER pe 7 noiembrie2012 inBucuresti.

In aceasta perioada, cele mai surprinzatoare obiecte create de designeri romani au fost expuse pentru public, in diferite locatii din Bucuresti: cafenele si puburi (Pub Energiea – Brezoianu 4; Van Gogh Grand Café – Centrul Vechi, Smardan 9), sucursale ale UniCredit Tiriac Bank (C.A. Rosetti 36; Pta Charles de Gaulle 15 si Calea Victoriei 88), cladiri de birouri (Europe House – Lascar Catargiu 51-53, Opera Center I & II – Costache Negri 1-5, Bucharest Business Park – Sos. Bucuresti Ploiesti 1A), sediul agentiei de publicitate Leo Burnett (Nicolae Iorga 13), sediul International Advertising Association (Calea Victoriei 126), Galeria 15 Design (Centrul Vechi – Hanul cu Tei).

Acest tip de expunere a fost ales pentru a muta la nivel de perceptie publica obiectul de design din zona de galerie, intr-o zona a functionalitatii lui de zi cu zi: designul de obiect inseamna nu doar estetica, ci si functie.

Partenerii campaniei:

UniCredit Tiriac Bank

CA IMMO

Leo BurnettRomania

International Advertising AssociationRomania

Van Gogh Grand Café

Pub Energiea

Galeria 15 Design

SuperFaber

Ekero

Atelier 13

Fan Courier

PeroniItaly

Wagner Arte Frumoase si Povesti

Beros & Van Schaik Wine Traders

Revista Zeppelin

Modernism.ro

Igloo Media

Ziare.com

Ginger Group

RomaniaPozitiva.ro

Designist.ro

Partener radio: Radio Guerrilla

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.