UN PROIECT URBAN INEDIT: „CREATIV PARK”

0

Aflat in inima Capitalei (in zona Unirii), parcul Tribunalului este, paradoxal, un loc foarte putin cunoscut de bucuresteni, asta si din cauza plasarii lui ascunse in spatele vechiului Palat de Justitie de pe malul Dambovitei. E un parculet discret,cu aer patriarhal, care ar putea deveni, periodic, un spatiu de organizari evenimente. pentru locuitorii din zona si nu numai.

In acest sens Asociatia de tineret Connections din sectorul 4, demareaza sambata 23 septembrie un proiect comunitar inedit care va anima acest perimetru ascuns al orasului. Proiectul se numeste CREATIV PARK si cuprinde mai multe actiuni cultural educative desfasurate in aer liber: ateliere cu produse hand made, ateliere de reciclare creativa, miniexpozitii de arta plastica precum si standuri de prezentare a celor  doua Colegii Nationale aflate in vecinatatea parcului „Mihai Eminescu” si ‘Ion Creanga”. Dar publicul va avea prilejul sa asiste si la cateva demonstratii sportive pe asfalt : karate, trageri cu arcul la tinta, dansuri aerobice, reprize de fitness etc, toate oferite de membrii Clubului Sportiv Triumf al Ministerului Tineretului si Sportului.

Programul contine bineinteles si momente muzicale interpretate de solisti tineri, unii dintre ei participanti la concursuri TV. Vor avea loc de asemenea tombole, concursuri si o atractiva competitie a avioanelor de hartie.

Intreaga actiune este sprijinita de Primaria sectorului 4 care a raspuns cu promptitudine solicitarilor venite din partea grupului de initiativa Connections.  Acest program urban care se lanseaza sambata, l-am denumit sugestiv „Animarea locurilor anonime” si speram ca va face traditie in Bucuresti, devenind cu timpul un brand de succes” afirma Alexandru Horia Frunza – coordonatorul programului, manager Connections

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.