Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele zile de inscrieri la ROMANIAN CORPORATE SPORTS 2014

0

Ultimele zile de inscrieri la ROMANIAN CORPORATE SPORTS 2014, primul program de well-being pentru corporatii, din Romania. 

corporate sports

Lansat in Romania de catre MPG in 2011, Romanian Corporate Sports este cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania. Cu o structura ce include atat sporturi de echipa, cat si sporturi individuale, competitia inglobeaza un total de 10 campionate ce se vor desfasura in fiecare dintre cele doua editii ale acestui an competitional: editia de primavara si editia de toamna.

Calendarul competitional 2014 al Romanian Corporate Sports se va incheia cu Gala Well-Being Corporate Sports 2014, eveniment in cadrul caruia vor fi premiate cele mai sportive companii ale anului.

Competitiile Romanian Corporate Sports pe echipe:

  • fotbal, baschet, tenis de camp, tenis de masa, karting, bowling, biliard, darts, golf, sah;
  • Corporate Challenge Week.

“Anul trecut am reusit sa reunim peste 100 de companii participante si am trait intens emotia fiecarei confruntari, indiferent de sport. Am incercat emotiile unei finale senzationale la baschet, intre HP Romania si 1&1 INTERNET Romania, am asistat cu admiratie la o lectie de tenis predata de componentii echipelor ORANGE Romania si BANCA ROMANEASCA, in ultimul act al Diviziei Masters, la fel cum am apreciat daruirea pe teren a celor de la BRD si UBISOFT in poate cea mai frumoasa si mai palpitanta confruntare a Ligii 1 la fotbal. Acum a venit din nou momentul ca MPG, prin proiectul Romanian Corporate Sports, sa invite angajatii companiilor la miscare, intr-un sistem competitional la cele mai inalte standarde. A venit clipa revansei, a rescrierii istoriei sau, dimpotriva, a demonstratiei ca istoria se poate repeta.”, a declarat Paul Amfim, managerul de proiect Romanian Corporate Sports.

Inscrierile angajatilor companiilor din Romania in cel mai amplu program de well-being al anului 2014 se mai pot face pana la data de 25 februarie, dupa care se va da startul Editiei de primavara.

Romanian Corporate Sports este, cu adevarat, un eveniment de echipa; angajatii oricarei companii au oportunitatea de a face sport intr-un cadru organizat si de a-si reprezenta angajatorul in evenimente sportive corporate. Compania este promovata in primul rand prin performantele obtinute de fiecare participant si/ sau echipa in competitii, iar echipa MPG va acoperi editorial fiecare eveniment prin stiri, reportaje, imagini foto si materialele video pe platforma www.corporatesports.ro, dar si pe site-ul fiecarui sport in parte.”, a explicat Ovidiu Cocieru – Director de Evenimente MPG.

 

Puteti solicita detalii suplimentare despre inscrierea in competitiile anului 2014 la adresa de e-mail: corporate@mpg.com.ro. Pe cei ce vor sa vada cateva secvente din evenimentele Romanian Corporate Sports din 2013, ii invitam sa urmareasca un material video, disponibil aici.

MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, avand sub coordonare peste 600 de evenimente pe an, acoperind intreg parcursul anului. MPG coordoneaza sisteme nationale pe 3 sporturi – tenis (www.tenispartener.ro), ciclism (www.ridersclub.ro) si alergare (www.runfest.ro), precum si un sistem cu 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 100 de companii (Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro). In plus, proiectul pentru copii – Tenis10 (www.tenis10.ro) a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013.

Toate evenimentele MPG au generat o baza de membri ce va atinge 60.000 de persoane in 2014, cu care se comunica permanent, prin intermediul unei platforme online de comunicare comprehensiva, coerenta si moderna, care include si componenta de social media. Proiectele MPG atrag, in general, oameni cu personalitate din categoria „trendsetters”, cu motivatii aspirationale puternice. Majoritatea participantilor la evenimentele MPG se regaseste in segmentul de varsta 25 – 45 ani, avand venituri peste medie, un caracter dinamic si un interes pentru o anume calitate a vietii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.