Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trois Tone – live painting act@Alandala Cafe, vineri, 3 octombrie

0

Alandala Cafe va invita vineri, 3 octombrie,  incepand cu ora 17:00 la un live painting act sustinut de artistul Trois Tone.

Imbinand armonios culorile, redand celebre figuri si nu numai, in bine-cunoscutul stil pop-art obtinem Trois Tone, al carui nume provine din franceza, reprezentand cele trei tonuri de pictura folosite de artist pentru a crea tricourile.

In procesul de creatie al acestor  tricouri, este folosit un gen special de vopsea, cu acrylic care dureaza in timp si nu se sterge odata cu spalarea lor.

Modele au ca sursa de inspiratie stilul pop-art aparut in anii ’50 – dar vesnic modern, cat cotidienele lucrurile simple.

trois tones_afis

Trois Tone virtual: www.facebook.com/TroisTone

RSVP: https://www.facebook.com/events/342850275875895/

Intrarea libera.

Eveniment in cadrul Bucharest Art Week – http://bucharestartweek.eu/

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.