Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TRIP TALKS #4 – El Camino, experiența Veronicăi Drăgoi @ Journey Pub

0

TRIP TALKS #4 – El Camino, experiența Veronicăi Drăgoi

20 aprilie 2015, orele 19.00, Journey Pub București

Afis El Camino - ONLINE-01

Trip Talks is not about travel tricks… it is about personal trips!

Aducem la Journey povești despre ce înseamnă CĂLĂTORIA VIEȚII! Trip Talks este o serie de evenimente lunare în care ne propunem să urmărim călătoria eroului pe drum, în arta culinară, în muzică, în medicină, în laborator, în scrisul de romane; ne propunem întâlniri care expun cu autenticitate și intensitate călătoria prin care unii dintre noi devin părinți, unii dintre noi trăiesc experiența îmbătrânirii, alții devin coregrafi sau reporteri de război; vom vorbi despre educație alternativă, idealiștii industriilor creative, lumea ONG și călătorii spirituale care te duc, în definitiv, clișeic dar adevărat, tot la a mânca, a te ruga și A IUBI.

Trip Talks a început cu experiența drumului parcurs pe glob pentru că e primul gând care îți apare în minte atunci când te gândești la CĂLĂTORIE! Dar viața e o continuă călătorie, în jurul unui sigur centru, TU!

TRIP TALK #4https://www.facebook.com/events/964156753603398/

El Camino de Santiago și poveștile sale pare să fie o continuare mai mult decât firească despre cum viața se dezvăluie prin imersarea în… călătorie.

După mai bine de zece ani de carieră constituită cu succes în domeniul marketingului și al publicității, Veronica Drăgoi pornește în vara lui 2004 pe Camino, împinsă de sensul căutării de sine, într-o perioadă de cumpănă profesională și sufletească. Cei 800 de kilometri parcurși pe jos în celebrul pelerinaj spaniol dintre Roncesvalles și Santiago de Compostela i-au adus pacea interioară îndelung râvnită dar și neastâmpărul de a-și împlini un vis din copilărie: cel de a scrie o carte.

„Tot scanâdu-mi resursele fizice, dar și motivațiile psihice, dintr-o dată am înțeles că dincolo de scopul final al călătoriei mele – Santiago de Compostela –  există o miză mult mai importantă: ziua de azi și clipa prezentă. A fost prima lecție pe care am învățat-o pe Camino: fiecare pas e important! Nu doar pentru atingerea scopului ultim – destinația planificată – ci prin el însuși. Fiecare pas conta și îmi putea aduce o nouă surpriză, un nou nivel de înțelegere a propriei mele ființe. Gândul poate părea simplu, dar oare de câte ori nu trecem prin viață absenți, fără să înțelegem valoarea momentului prezent?” Veronica Drăgoi

„În prima jumătate a cărții, am invidiat-o pe autoare pentru aventura călătoriei la care s-a încumetat. La finalul lecturii, o invidiam deja pentru cartea pe care a scris-o în urma acestei experiențe. Veronica Drăgoi a compus literar povestea unui drum inițiatic pe care l-a străbătut chiar ea, reconstituind amintiri și trăiri, pe baza jurnalului sau de călătorie.  Citindu-i cartea – captivantă și emoționantă deopotrivă – constatam că drumul Veronicăi este același drum pe care si noi l-am visat, uneori, sau pe care l-am parcurs în suisuri si coborâșuri ale inimii, în văi și dealuri ale propriului destin. Narațiunea este seducătoare, dar farmecul irezistibil al cărții vine din felul în care autoarea ne obligă, cu talent și maestria persuasiunii, să ne regăsim în întămplările pline de emoție, de curaj, de haz sau de tristețe ale drumului sau și să medităm la propriile noastre călătorii de viață.” Alice Năstase

Vă așteptăm cu mare drag să împărtășim povești despre El Camino și să aflăm detalii despre experiența Veronicăi Drăgoi pe acest drum magic.

Contact organizare: Andreea Tincea andreea.tincea@journey-pub.ro 0747817938

Rezervări eveniment: 0752 285 286

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.