Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tradiția golfului revine la Clubul Diplomatic odată cu deschiderea sezonului 2017 din 25 martie

0

TerenClubulDiplomatic-Herastrau-Bucuresti

 • Academia de Golf Demis Papillon” se mută la Clubul Diplomatic din 2017
 • Sezonul de golf se deschide pe 25 martie, odată cu primul turneu
 • Din luna martie încep programele pentru juniori

București, 16 martie 2017 – Prima competiție din calendarul Academiei de Golf „Demis Papillon” (DPGA), care marchează deschiderea sezonului de golf 2017, se va desfășura pe 25 martie, pe terenul de la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău. Din acest an, Academia de Golf „Demis Papillon” se mută integral la București, la Clubul Diplomatic și va dezvolta programe destinate amatorilor de golf de toate vârstele, de la nivelul începător și până la cel avansat. Înscrierile pentru competiție și la cursurile academiei se pot face la adresa de email office@demigolf.ro sau pe site-ul Academiei http://www.en.demigolf.ro/contact/.

“Obiectivele mele pentru anul acesta sunt să dezvolt un program competițional complet pentru jucătorii consacrați, să aduc cât mai mulți jucători noi la terenul de golf și să construiesc o infrastructură pentru copiii care vor să vină alături de acest sport frumos, dar mai puțin cunoscut în ciuda tradiției îndelungate pe care România o are”,  a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei de Golf (DPGA).

„Voi repune în circuit cupele lui J T Baker și J B Lammaison, doi antrenori pionieri care au pus România pe harta golfului în anii 1920 și am construit un calendar de competiții pe parcursul întregului an la finalul căruia vom desemna Club Champion în 2017 printr-un turneu ce va avea loc pe 7 și 8 octombrie”, a adăugat Demis Papillon.


Junior Golf Program Diplomatic Golf Club

Pentru copiii cu vârste între 6 și 17 ani, Academia de Golf „Demis Papillon” a creat un curs complet de inițiere ce va consta în 10 lecții, program recunoscut de Australian Qualifications Framework level IV. Pe parcursul celor 10 lecții, copiii pot deprinde fundamente legate de postură, lovirea cu toate tipurile de crose, reguli și etichetă.

“Programul Junior Golf pe care îl ținem pe terenul de la Clubul Diplomatic din București este gândit să aibă ca finalitate deprinderea jocului de golf la nivel de bază astfel încât, cu o minimă practică, acești copii să poată juca oriunde, pe orice teren din țară sau din afară“, a declarat Demis Papillon.

“Știu câte alternative au copiii în ziua de astăzi, în special jocurile electronice și am gândit acest program tocmai în ideea de a fi o distracție pentru ei și în același timp o modalitate de a face mișcare fizică. Sper că mulți părinți să aleagă acest sport frumos pentru copiii lor și să avem șansa de a dezvolta jocul de golf în București pentru că orașul are un potențial uriaș. Invit cât mai mulți tineri, părinți și iubitori ai sportului să ne viziteze la terenul de golf de la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău din această lună”, a completat Demis Papillon.

Detalii suplimentare despre programul pentru juniori găsiți aici:  http://www.en.demigolf.ro/blog/junior-golf-program-2017/

Programul competițional complet 2017

 • 25 martie – Season Opening Tournament
 • 1 aprilie – Monthly Medal (Members Only)
 • 8 aprilie –  Bucharest Cup
 • 20 mai – Monthly Medal (Members Only)
 • 27 mai – Sponsors Tournament
 • 10 iunie –  Monthly Medal (Members Only)
 • 17 iunie – Chamber of Commerce
 • 24 iunie – Sponsors Tournament
 • 8 iulie – Monthly Medal (Members Only)
 • 22 iulie – Sponsors Tournament
 • 12 august – Monthly Medal (Members Only)
 • 26 august –  Rotary Tournament
 • 2 septembrie – Papillon Golf Academy 9th Edition
 • 16 septembrie – Last Monthly Medal before Match Play
 • 7 – 8 octombrie – Club Champion Finals (Match Play)

Programul complet și actualizarile ulterioare sunt disponibile aici:

http://www.en.demigolf.ro/blog/diplomatic-club/

Despre Academia de Golf Demis Papillon  

Academia de Golf Demis Papillon este o organizaţie non-guvernamentală care militează pentru dezvoltarea şi popularizarea golfului în România. Demis Papillon a fondat în 2009 Academia și vizează pe termen scurt dezvoltarea jucătorilor de golf în Constanţa şi Bucureşti, urmărind, pe termen lung, creşterea şi formarea jucătorilor de golf din România, Bulgaria și Europa de Est. Din 2014, DPGA devine partener al cunoscutei școli de golf Gary Edwin din Australia, școală care are filiale deschise pe toate continentele lumii. Academia de Golf Demis Papillon a ajutat de la înființarea ei la formarea a peste 800 de jucători de golf, dintre care mai bine de jumătate sunt din România.
www.demigolf.ro

 
Despre Gary Edwin  Golf

Gary Edwin predă golf din 1961 și este recunoscut drept cel mai important antrenor din Australia, fiind recunoscut și prin distincția “Profesorul anului în PGA” în 2006. Elevii săi au adunat premii în valoare de 60 de milioane de dolari și au câștigat majoritate competițiilor importante și orice tururi profesioniste de golf.

Mai multe detalii legate de activitatea Gary Edwin găsiți aici: garyedwin.com și lecții sau demonstrații aici: https://www.youtube.com/user/garyedwingolf/videos.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.