Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toti vitejii sa se adune in codrii Vlasiei

0

Trasee atractive si multe suprize pentru haiducii si domnitele calare pe biciclete

Ne pregatim sa sarbatorim toamna asa cum se cuvine intr-un peisaj superb, natural, pictat in cele mai calde tonuri din paleta de culori. La doar 30 de kilometri departare de Capitala, riderii sunt asteptati in frumoasa padure Surlari – Caldarusani sa ia startul competitiei Haiduci si Domnite.

Riders Club_2015_1
Pe 11 octombrie, la marginea localitatii Moara Vlasiei sunt chemati toti vitejii pasionati de gonit pe intortocheatele poteci ale padurii, insotiti de curajoasele domnite. Se vor desfasura 37 de curse pe trasee variate si pitoresti, iar dintre acestea 36 vor fi competitive. Si cei mici, incepand cu varsta de 6 ani, sunt asteptati impreuna cu parintii sa se bucure de itinerariul adaptat pentru puterile lor, cu lungime de 16 kilometri, pe care pot pedala si riderii incepatori. Pentru cei mai mandri haiduci si domnite, echipa Riders Club si multiplul campion la MTB Razvan Juganaru au croit in desisul padurii un traseu de 33 de kilometri, numai bun de strabatut in viteza, calare pe doua roti.

Stim din mosi stramosi ca haiducii sunt niste voinici cu puteri supraomenesti, fermecati sa nu fie atinsi din niciun rau si capabili sa raspunda la orice provocare, astfel ca suntem convinsi ca aventura va fi una grozava! Iar aceasta va fi povestita apoi cu mult drag tuturor dornici sa asculte povesti despre fapte pline de vitejie, mai ales ca printre rideri se vor arata precis niste urmasi de-ai lui Iancu Jianu sau Toma Alimos.
Codrii Vlasiei vor rasuna de sute de chiote pline de veselie, iar dupa aventura de ciclism haiducii si domnitele vor fi intampinati cu voie buna si vorbe iscusite, spuse pe indelete la gura focului, in timp ce berbecutul la protap va fi numai bine rumenit si gata de a fi servit la ospat. Insusi Mircea Macelarul a pregatit friptura cu mirodenii, dupa o reteta doar de el stiuta, astfel incat sa fie deliciul culinar al petrecerii.

Pana in prezent, 900 de rideri au raspuns invitatiei la sport si distractie, iar inscrierile in aventura din codrii Vlasiei sunt deschise online pe pagina oficiala a Riders Club pana pe 7 octombrie. Daca nu v-ati rezervat inca locul la start, mai aveti ocazia sa o faceti pana duminica, 4 octombrie, la un pret redus. Copiii cu varste intre 6 si 13 ani beneficiaza de taxa unica de participare de 25 de lei.

Toate incercarile si vitejiile vor fi rasplatite cu premii si diferite surprize la competitia Haiduci si Domnite!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.