Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toni Grecu, librar pentru o zi

0

Ne-am obișnuit să îl vedem la televizor sau pe scenă, unde ne descrețește frunțile, dar și l-a închipuit cineva în librărie, recomandând cărți? Toni Grecu își schimbă pentru o zi meseria și vine librar la Librăria Bizantină miercuri, 14 octombrie, de la ora 19.

Nu o să fim doar serioși, dar nu ne vom ține nici numai de glume, ci ne apucăm de răsfoit împreună cărți, să povestim despre viață și ce-am mai citit. Nu e pregătită nicio regie, așa că ne așteptăm la surprize. Putem să ne întindem cu vorba până târziu, să discutăm despre lecturi sau să ne pierdem printre amintiri despre tinerețe ori filosofie.

librar toni mail_web

Campania „Librar pentru o zi” a debutat în 2014 și a reunit nume grele ale sferei cultural românești, într-un efort de a reînvia dragostea oamenilor pentru cărțile tipărite, care au pierdut tot mai mult din popularitate în iureșului revoluției digitale. Până acum, 21 de personalitățile au acceptat provocarea de a fi librari pentru o zi, printre care: Andi Moisescu, Eugenia Vodă, Andrei Pleșu, Olivia Steer, Pr. Constantin Coman, Dan C. Mihăilescu, Cătălin Ștefănescu, Ioan Gyuri Pascu, Horia-Roman Patapievici, Grigore Leșe, Ana Barton, Laura Câlțea, Marina Constantinescu, Aurora Liiceanu, Maia Morgenstern, Chris Simion, Teodor Baconschi, Pavel Bartoș, Marius Tucă, Monica Macovei și Ana Blandiana.

Organizator:

Librăria Bizantină | Str. Bibescu Vodă 20, sector 4, București (lângă Piața Unirii) | www.librariabizantina.ro

Grafică: Laurențiu Midvichi

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.