Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tineri de succes care ştiu să dăruiască

0

 

Vara aceasta sute de cursanţi ai centrului de pregătire a limbii engleze Shakespeare School au obţinut rezultate excepţionale la examenele Cambridge, cu o rată de succes de 98%. O parte dintre aceştia s-au implicat cu multă pasiune în a-i învăţa engleză pe copiii din 5 centre sociale bucureştene, în cadrul proiectului “Engleză pentru Viaţă”.

Tineri de succes care stiu sa daruiasca 4Cursanţii Shakespeare School au înţeles demult că atestările internaţionale de limba engleză deschid nenumărate oportunităţi şi se pregătesc intens pentru obţinerea lor. Certificările Cambridge reprezintă o condiţie de admitere în mediile universitare de elită din străinătate, dar le sunt foarte utile tinerilor şi pentru înscrierea în proiecte internaţionale de internship şi voluntariat, în programe de studiu, schimburi de experienţă şi proiecte multiculturale, sau pentru obţinerea locurilor de muncă dorite în ţară şi în străinătate.

Tineri de succes care stiu sa daruiasca 1Pe lângă faptul că stăpânesc foarte bine limba engleză, cursanţii Shakespeare School sunt şi foarte preocupaţi de problemele sociale pe care le observa în jur. O parte dintre aceştia dăruiesc din cunoştinţele lor de limba engleză unor copii din centre sociale, printr-o metodă interactivă, cu jocuri şi cântece prin care cei mici descoperă bucuria învăţării. Tinerii voluntari au la fel de multe de câştigat pentru că devin mai responsabili, mai siguri pe ei şi mai deschişi şi învaţă la rândul lor lecţii preţioase de la copii.

“Suntem foarte mândri de cursanţii noştri şi ne bucurăm că i-am făcut să înveţe cu drag limba engleză şi că au obţinut rezultate atât de bune la examene. Din toamnă îi aşteptăm atât la cursurile de pregătire pentru examenele Cambridge, cât şi în programul de voluntariat. Ne dă o mare satisfacţie faptul că reuşim să fim o mare familie şi cursanţii noştri sunt atât de încântaţi de tot ceea ce facem împreună încât îşi doresc să dăruiască mai departe cunoştinţele lor de engleză.”, mărturiseşte Georgiana Bose, director de examene la Shakespeare School.

Certificările Cambridge sunt recunoscute de peste 12.000 de universităţi, colegii, organizaţii şi instituţii guvernamentale din întreaga lume, pot echivala proba de competenta lingvistică din cadrul Bacalaureatului şi sunt valabile toată viaţa. Pentru că examenele au o anumită structură, este important ca cei care vor să obţină certificările să fie familiarizaţi cu probele şi să fie îndrumaţi de profesori specializaţi în domeniu. Shakespeare School este Centru de Platină pentru Pregătirea Examenelor Cambridge, iar cursurile de pregătire oferă toate informaţiile de care tinerii au nevoie pentru a trece cu succes examenul de certificare.

________________________________________

Shakespeare School este centrul de învăţare a limbii engleze din București, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregăteşte anual peste 1.500 de copii și tineri (4-25 ani). Cu trei sedii și o istorie de peste 10 ani, Shakespeare School se mândreşte cu mii de cursanţi care au făcut performanţă în limba engleză, în ţară şi în străinătate, după ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea caldă a profesorilor şi măsurarea lunară a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul oferă cursuri anuale pentru fiecare vârstă şi nivel de performanţă, cursuri de vară, tabere de engleză în ţară şi străinătate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL şi IELTS, cluburi de conversaţie cu profesor nativ şi un program de mentoring pentru părinţi. Pentru mai multe detalii, vizitează www.shakespeare-school.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.