Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teoria iubirii

0

incubator107

Ce?

Vei afla care sunt mecanismele îndrăgostirii, dar mai ales care-i diferenţa biochimică dintre atracţia sexuală, iubirea romantică şi ataşamentul familial. Ironia sorţii este că – în minte – acestea se manifestă uneori simultan.

Te vei regăsi în una dintre cele 7 tipologii de relaţionare cu persoana semnificativă din viaţa ta, dar vei învăţa şi cum să îţi îmbunătățeşti relaţiile cu ea în cel mai uşor mod posibil.

Vei afla care-i diferenţa dintre meditaţie, relaxare şi meditație dinamică sau cum poți obține rezultate și în alt plan decât cel fizic și emoțional.

De ce merită să ajungi la întâlnirea cu acest atelier?

Pentru că ai putea accepta că raţiunea te poate elibera din prizonieratul emoţiilor.

Emil Cioran spunea că „dragostea nu e decât un schimb de salivă”, dar cu toate astea la 70 de ani s-a îndrăgostit nebuneşte de o doctorandă cu 40 de ani mai tânără decât el.

Ce spune ştiinţa în privinţa îndrăgostirii, dar ce nu se spune la şcoală, este că există soluţii atât în plan fizic-emoţional, cât şi în cel spiritual.

Ai putea să înţelegi de ce căsătoria sau saltul cu paraşuta sunt fenomene naturale necesare pentru succes în relațiile cu cei din jur.

Vei putea deduce cum lucrează la tine ansamblul minte-corp pentru a instala sau dezinstala programe care nu dau randamentul scontat.

Când vine vorba despre creier, ar trebui să știi că sunt 3 creiere într-unul singur. Ele sunt specializate pentru trei etape al unei relaţii: atracţia sexuală , iubirea romantică sau ataşamentul familial. Ironia este că se poate să fii încântat de rolul de căsătorit, să flirtezi cu o persoană nouă şi în acelaşi timp să fii într-o relaţie de iubire romantică cu o a treia.

Se ştie că emoţia ce însoţeşte fenomenul îndrăgostirii, iubirii sau dezamăgirii în dragoste nu are logică, dar în schimb are structură. Ea devine raţională din păcate doar după ce ai ieşit dintr-o relaţie şi e greu să o simţi în timp ce eşti în relaţie.

Posibile beneficii dacă eşti prezent joia la incubator107 : cunoşti oameni noi pe un alt nivel decât cel al aparenţei, te distrezi râzând de propriile alegeri şi de relaţiile de iubire care te aşteaptă, te simţi împăcat cu trecutul tău în cel mai uşor mod cu putinţă.

 

Cu cine?

Sunt Ciprian Homm, la bază profesor de chimie şi am lucrat ca jurnalist în televiziune 15 ani. Din 2007 am început căutările pentru a înţelege cum funcţionează mintea, care-i motivaţia unui om pentru a se autorealiza, iar acum pot să le arăt celor din jur mecanismul prin care se poate instala o convingere nouă. Am studiat NLP, Analiza Tranzacţională, tehnici de persuasiune, LAB Profiles, EFT, Metoda Silva, Hooponopono şi unele pe care nici nu le mai ţin minte, dar toate m-au îndreptat spre a înţelege că viaţa e doar AICI şi ACUM. Eu nu sunt decât un indicator catalizator al energiilor şi inspiraţiei care zac în tine şi aşteaptă să se manifeste. Pentru că IUBIREA e piatra de temelie a vieţii şi a unei relaţii armonioase, am ales să împărtaşesc şi celor din jur ce am descoperit.

 

Cu ce?

Cu bună dispoziţie şi cu trei întrebări la care ai vrea un răspuns cât mai lămuritor.

Cu o listă de trei persoane cu care ai vrea să-ți îmbunătăţești semnificativ relaţia.

 

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

Joi, 10 ianuarie 2013 de la 18:30 la 21:30

Joi, 17 ianuarie 2013 de la 18:30 la 21:30

Joi, 24 ianuarie 2013 de la 18:30 la 21:30

Joi, 31 ianuarie 2013 de la 18:30 la 21:30

 

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj   aici , înscrie-te şi vino la atelier!

Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 120 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.