Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul pentru copii a cucerit Bucurestiul! Festivalul International de Teatru pentru Copii / 2-9 octombrie 2010

0

In perioada 2-9 octombrie 2010 se desfasoara in Bucuresti Festivalul International de Teatru pentru Copii ,„100, 1000, un milion de povesti”, editia a VI-a.

Organizatorul este Teatrul Ion Creanga din Bucuresti. Cea de a VI-a editie este o editie speciala, deoarece în 2010 Teatrul Ion Creanga sarbatoreste 45 de ani de existenta, 45 de ani de spectacole care au încântat mii de spectatori din tara si din strainatate. Ne dorim ca cea de a VI-a editie sa fie, mai mult decât în anii precedenti o sarbatoare a Teatrului pentru Copii, un prilej de întâlnire a profesionistilor din domeniu care sa ofere posibiltatea realizarii a cât mai multor schimburi de experienta între artistii români si cei din strainatate.

Festivalul are caracter competitiv si se adreseaza tuturor teatrelor din tara si din strainatate, care au în repertoriul lor spectacole pentru copii, spectacole realizate cu interpreti actori. Festivalul este structurat pe doua sectiuni de spectacole adresate urmatoarelor categorii de vârsta: 1-4 ani si 4-12 ani.

Juriul, alcatuit din personalitati ale vietii teatrale, din tara si din strainatate, va acorda urmatoarele premii:

– Marele Premiu; acordat pentru cel mai bun spectacol
– Super-Bebe; premiul acordat celui mai bun spectacol pentru copii de 1- 4 ani
– Premiul pentru regie
– Premiul pentru interpretare

Pentru detalii despre programul pieselor de teatru acceseaza site-ul festivalului,  www.fitc.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.