Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul Nottara selectează un spectator pentru consiliul artistic

0

Pentru a fi mai aproape de public și a înțelege mai bine așteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituției unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.  

Consiliul, care este alcătuit din 11 membri, are în componența sa actori, regizori și oameni de teatru. De anul acesta, lor li se va alătura și o persoană din rândul publicului, care să reprezinte vocea spectatorilor și să ofere o perspectivă proaspătă și originală.

Ce va face acesta? Va asista la vizionarea spectacolelor înainte ca acestea să iasă la public și va participa la discuțiile ulterioare din cadrul consiliului, având ocazia să își spună părerea despre producția respectivă.

„Întotdeauna am făcut teatru pentru public. Acum ne-am dori să îl facem împreună cu acesta! Suntem convinși că o persoană din exterior ne va ajuta să înțelegem și mai bine ce își doresc să vadă oamenii atunci când aleg să petreacă o seară la Teatrul Nottara.”, a declarat Marinela Țepuș, managerul instituției.

În cazul în care v-ați dori ca acest loc special să fie al dumneavoastră, lăsați un comentariu pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara sau trimiteți un email la adresa marketing@nottara.ro, până pe 28 ianuarie 2021, în care să spuneți care este spectacolul preferat văzut la Nottara și cum i l-ați recomanda unui prieten.

Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul instituției, www.nottara.ro, în data de 1 februarie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.