Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul de Artă Bucureşti îşi aşteaptă spectatorii în propria sală de spectacole

0

 Teatrul de Artă Bucureşti îşi aşteaptă spectatorii în propria sală de spectacole

 Lansarea oficială a avut loc pe data de 8 decembrie 2012

„Scopul teatrului dintru-nceputuri şi până acum a fost şi este să-i ţină lumii oglinda-n faţă…” (Hamlet)

Acesta este crezul Teatrului de Artă Bucureşti, înfiinţat în aprilie 2010 şi dedicat în întregime artei actorului, oferind ca alternativă în locul efectelor, emoţia reală.

În data de 8 decembrie 2012, Teatrul de Artă Bucureşti a lansat propria sală de spectacole, cu o capacitate de 75 de locuri. TAB este un teatru aflat în prima linie a ofensivei teatrelor independente ale cărui spectacole demonstrează că pasiunea, munca serioasă şi talentul asigură performanţa (proiectul fiind demarat de Teatrul de Artă Bucureşti şi susţinut integral din resursele proprii).

Aflată pe strada Sfântul Ştefan la numărul 21 (în apropierea rondului Izvorul Rece), începând cu 8 decembrie, sala Teatrului de Artă Bucureşti îşi încântă spectatorii cu atmosfera ei caldă şi plăcută, cu intimitatea şi cu farmecul ce îl degajă. Comoditatea este asigurată de cele 75 de fotolii vişinii, autentice de teatru, ce dau sălii un aer elegant şi încărcat de emoţie.

teatrul de arta bucuresti logo“Visul devine realitate şi este greu de descris în cuvinte ce înseamnă pentru noi acest pas. De la înfiinţare până în prezent, am adunat cu cele şapte producţii proprii peste 200 de reprezentaţii, jucate atât în săli clasice cât şi neconvenţionale, în Bucureşti şi în ţară. Emoţia şi bucuria cu care ne-a primit publicul ne-au dat speranţă şi putere să facem şi mai mult. Acum avem propria noastra casă, o sală de spectacole generoasă, unde ne vom întâlni cu iubitorii de teatru mai des, cu noi producţii şi proiecte speciale” – George Constantinescu, actor/ manager TAB.

 

Programul lunii Ianuarie

Din programul lunii ianuarie fac parte Un bărbat şi mai multe femei (11.01), ne dezvăluie pentru prima dată secretele eternului feminin şi armele de care este nevoie pentru a fi un mare cuceritor, Nimic nu-mi scapa (17.01, 18.01), o comedie despre o relatie extraconjugala care se termina comic, Emigreişăn Drim (19.01), o comedie românească despre graniţele fericirii, Monoloagele Vecinului (20.01), un onemanshow de excepţie în care vom întâlni bărbaţi români cu vârste de la 12 la 82 de ani, posibili vecini parcă surprinşi de o cameră ascunsă, Moscova Petuski (25.01), povestea luiKostea, care in drumul lui de la Moscova la Petuski bea şi filosofează cu umor despre viaţă, despre Rusia, despre America, despre slujba lui de brigadier, despre deşertăciunea existenţei.

Arta actorului şi oglinda societăţii

Conform cu spusele lui Shakespeare, Teatrul de Arta Bucureşti îşi propune prin spectacolele sale să fie o oglindă a societăţii contemporane, alegându-şi producţiile de aşa natură încât să fie în primul rând o radiografie a vieţii pe care o trăim, a sentimentelor pe care le încercăm zi de zi şi care au puterea să ne facă fericiţi sau nefericiţi şi abia apoi spectacole de teatru.

Teatrul de Artă Bucureşti a luat fiinţă la iniţiativa actorului George Constantinescu iar trupa de teatru este formată din tineri actori şi regizori angajaţi în teatre de stat sau liber profesionişti, printre aceştia numărându-se Paula Chirilă, Ovidiu Niculescu, Liviu Cheloiu, Marin Grigore, Ion Bechet, Marius Cordoş, Cornel Mihalache sau Bogdan Huşanu.  Ideea este salutată şi susţinută de regizori şi actori precum Oana Pellea, Nae Caranfil, Mihai Ionescu, Vitalie Bantaş.

Teatrul de Artă Bucureşti, Str. Sfântul Ştefan nr. 21, Sector 2, Bucureşti

www.teatruldearta.rowww.facebook.com/teatruldearta

program teatrul de arta bucuresti

Jurnal de evenimente la Teatrul de Artă București

Vineri, 11 ianuarie ora 20.15
UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin
Cu: Paula Chirila si George Constantinescu
Regia: Bogdan Husanu

Joi, 17 ianuarie ora 20.15

Vineri, 18 ianuarie ora 20.15
NIMIC NU-MI SCAPA dupa “Incurca lume” de A.D. Hertz
Cu: Paula Chirila, Aniela Petreanu, Gabriel Rauta, Cristi Toma, Claudia Maier
Un spectacol de Mihai Baranga

Sambata, 19 ianuarie ora 20.15
EMIGREISAN DRIM
Cu: Ion Bechet, Marin Grigore, George Constantinescu, Liviu Cheloiu
Regia: Bogdan Husanu

Duminica, 20 ianuarie ora 20.15
MONOLOAGELE VECINULUI
Un spectacol de si cu Laurentiu Banescu

Vineri, 25 ianuarie ora 20.15
MOSCOVA PETUSKI de Venedikt Erofeev
Cu Richard Bovnoczki
Regia Theo Herghelegiu

*Pentru rezervări şi informaţii suplimentare: telefon 0727 094612/ e-mail office@teatruldearta.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.