Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teach for Romania: Recrutam voluntari in Academia de Leadership si Pedagogie

0

Teach for România este o organizaţie nonprofit care își propune să creeze opțiuni de viață prin educație de calitate pentru fiecare copil din România, indiferent de mediul în care s-a născut. Pentru atingerea acestei viziuni, recrutăm cei mai valoroși oameni din România, îi pregătim ca învățători sau profesori model și îi sprijinim pentru a deveni factori de transformare în educație.

13669447_1261002813910005_4593843074492168592_o3

Una din cele mai importante etape ale acestui proces de pregătire este organizarea, în perioada verii, a Academiei de Leadership și Pedagogie Teach for Romania, 2017, cea mai puternică experiență transformațională de leadership și formare didactică inițială din România, prin care pregătim profesorii acceptați în program ca viitori lideri în comunitățile vulnerabile.

Academia va avea loc în perioada 3 iulie-13 august 2017 și este împărțită în:

  • Perioada de pregătire teoretică: 3 – 30 iulie, în București
  • Perioada de practică: 31 iulie – 13 august, într-o școală parteneră dintr-o comunitate rurală care va fi aleasă ulterior.

Pe toată durata Academiei, participanții și echipa de organizare locuiesc, învață și experimentează împreună filosofia Teach for Romania despre educație.

Vara asta, fii voluntar în echipa de organizare a Academiei de Leadership și Pedagogie!

Vezi cum a fost ediția 2016

Și tu poți face parte din povestea noastră, devenind voluntar! Am gândit pentru tine un program de voluntariat prin care să crești autentic, în timp ce înveți lucruri noi și acumulezi cunoștințe și aptitudini prețioase. Te așteptăm alături de noi, în departamentul de Marketing sau în cel de Operațini!

PE CINE CĂUTĂM?

Ești gata pentru o experiență transformațională de voluntariat dacă:

  • Ești licean sau student și ai o minimă experiență în organizarea de proiecte
  • În viața de zi cu zi, te ghidezi după valori precum integritate, excelență, autenticitate, colaborare și învățare continuă,
  • Ai o personalitate flexibilă și îți dorești o experiență de dezvoltare personală diferită
  • Misiunea Teach for România te motivează să te implici și să-ți aduci contribuția
  • Ai timp și disponibilitate pentru deplasări vara aceasta (3 iulie – 13 august 2017).

FII VOLUNTAR ÎN DEPARTAMENTUL DE MARKETING

FII VOLUNTAR ÎN DEPARTAMENTUL DE OPERAȚIUNI

VEZI FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

ÎNSCRIE-TE PÂNĂ LUNI, 24 APRILIE!

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește oameni motivați de a deveni agenți de transformare în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători, pentru copiii din medii vulnerabile. În cei doi ani de predare ca profesor sau învățător sprijinit de Teach for Romania, participanții au parte de programe de pregătire și training din partea unor profesioniști în pedagogie și leadership, dar și acces la cea mai mare comunitate globală în educație și leadership – Teach for All. La finalul celor doi ani, absolvenții programului sunt încurajați să continue schimbarea începută în școală prin inițiative cu impact în societate, de antreprenoriat, educație, politici publice și media. În momentul de față, în anul școlar 2019-2020, 135 de cadre didactice (80 de participanți în program și 55 Alumni în școli publice) care predau în 108 școli, unde lucrează cu aproximativ 10.000 de copii din 17 județe. Mai multe despre Teach for Romania găsiți aici: www.teachforromania.org.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.