Te invitam la TREASURE HUNT la Muzeul Antipa

0

Eşti pregătit să vizitezi altfel Muzeul Antipa?

Vă invităm să descoperiţi şi altfel Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, printr-o călătorie imaginară în jurul lumii, explorând biodiversitatea României şi a Terrei cu ajutorul jocurilor oferite de Museum Quest şi Questo!

„Ocolul Pământului într-o zi” este un joc tip treasure hunt – o activitate interactivă în care eşti ghidat pas cu pas de aplicaţia mobilă Questo App. Cu ajutorul ei, urmezi indicaţii şi rezolvi puzzle-uri, ghicitori şi tot felul de coduri criptice, iar la fiecare misiune rezolvată corect, eşti premiat cu un cool(t) fact!

Jocul este disponibil în aplicaţia Questo şi conţine toate detaliile de care ai nevoie să parcurgi un traseu specific prin muzeu. Acest nou concept combină elemente de escape room, board game, vânătoare de comori şi tururi de explorare, şi cu siguranţă o să fie cea mai tare experienţă pentru participanţii de toate vârstele.

Ce spune povestea jocului? Ce trebuie să ştii înainte de joc? Cum joci?

Toate acestea le puteţi afla aici!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.