Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te invităm la Bounty Fair#27 – ultima ediție de vară, 8 – 9 iulie 2017

0

Te invităm la Bounty Fair#27 – ultima ediție de vară, 8 – 9 iulie 2017, în frumoasa curte și grădină a Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46), alături de designeri români, în mijlocul naturii, cu înghețată, limonadă, hamace și multă veselie.

Bounty_27_ cover photo_redimensionat

Târgul de design românesc reunește peste 60 de artiști – pe care îi alegem în funcție de imaginația acestora, diversitate și inovație, pentru ca tu, indiferent de stil, să gasești acel „ceva” prin care să îți exprimi nonverbal personalitatea și pasiunile.

Bounty Fair aduce mereu bucurii şi copiilor, oferindu-le peste 15 ateliere creative, foarte amuzante şi totodată educaţionale. Fiecare ediţie are ateliere unicate (pe care nu le veţi mai întâlni la alte ediţii) şi câteva ateliere dintre cele mai apreciate, de care cei mici nu se satură niciodată. Atelierele sunt permanente pe durata ediţiei. Așa că vino cu cei mici și bucurați-vă de un timp de calitate în familie.

Bounty Fair, ediție în aer liber va avea loc în weekendul 8 – 9 iulie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti (Str. Dionisie Lupu 46, lângă Parc Gradina Icoanei).

Programul începe de la orele 10:00 pȃnă la 20:00, ȋn ambele zile.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Biletul include accesul ȋn toate zonele evenimentului: târg, restaurant, ateliere și hamace. Biletul se achită cash, la intrare.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Ce vei găsi la Bounty Fair?

 • 15 ateliere de creatie pentru copiii cu varsta peste 3 ani:
 • Piesa de teatru pentru copii
 • Tobogan gonflabil pentru copii
 • Tombola Bounty Fair, cu premii pe loc, oferite de cateva dintre brandurile participante
 • Zona de hamace in padure
 • Picnic la iarba verde
 • Restaurant: mancare gatita, bere si sucuri, limonada si prajituri
 • Coffee-Bike România raspandeste aroma cafelei la Bounty Fair
 • Butoiul cu inghetata ne recoreste cu aromele sale delicioase
 • NOU la Bounty Fair: Selfie foto-corner in foisor
 • Expozitie foto in foisor.
 • Creativitate şi imaginaţie puse în formă cu pasiune;
 • Este locul ideal de shopping pentru tine! Uneori ai nevoie de un mic răsfăţ :)Este un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, la probat haine şi accesorii şi redefinit stilul vestimentar;
 • Vei găsi sute de idei de: cadouri cu “personalitate”, pe care să le oferi cu mȃndrie şi bucurie. Nu ai nevoie de o ocazie anume pentru a le oferi cadouri unicat celor dragi ţie

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/1907664466118368/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.