Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te asteptam la V for Verde! / 11 si 12 octombrie / Casa Universitarilor

0

Sambata si duminica, pe 11 si 12 octombrie 2014, intre orele 11 si 20:00, a 3-a editie a targului V for VERDE transforma Casa Universitarilor (Bucuresti, strada Dionisie Lupu, nr. 46) in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Targul verde este manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.

Motive sa vii la targ sunt foarte multe. 60 mai precis. Care este si numarul de expozanti cu bunatati si delicatese bio, condimente si mirodenii, cosmetice naturale si organice, articole eco deco, food & treats, slow food si raw food, workshopuri creative pentru copii, ateliere culinare pentru toata lumea, invitati speciali si o atmosfera verde si insorita.

vforverde3_invitation

Printre invitatii speciali se numara Carmen Bruma cu care discutam Sambata, 11 octombrie, de la orele 14:00 despre cartea sa „Jurnal de gravida”, despre cum sa ai un stil de viata verde, sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos.

Pentru ca stilul de viata sanatos se invata de mic, copiii au la V for VERDE o zona special amenajata pe toata durata targului cu jocuri oferite de prietenii de la Creative Board Gaming.

Program:

Sambata, 11 octombrie 2014:
11:00 – 19:00 – Kids Playground cu Creative Board Gaming
14:00 – sesiune de autografe si discutii cu Carmen Bruma despre cartea sa „Jurnal de gravida”
15:00 – Workshop creativ de coronite de toamna Creative Arts
16:00 – Atelier de Bucatarie raW for Verde

Duminica, 12 octombrie 2014:
11:00 – 19:00 – Kids Playground cu Creative Board Gaming
14:00 – Atelier Ostraw Vegan la V for VERDE

Pentru ca suntem o comunitate, ne intalnim cu totii la targul V for VERDE, pe 11 si 12 octombrie la Casa Universitarilor.

Pentru ca declaram bicicleta mijlocul de transport oficial, te asteptam sa vii cu ea la targ, unde Biciclop a pregatiti o zona dedicata biciclitului.

Pentru ca V for VERDE merge dincolo de notiunile de bio, eco sau reciclare si amenajeaza cu fiecare editie un spatiu al ideilor vezi. Este un mod de viata, care nu neaga profesia, socialul, cluburile, escapadele cu prietenii, dar care incurajeaza un stil de viata mai sanatos.

Expozanti V for VERDE: Bazarul cu mirodenii, BioTibet, Perla Moldovei , Avalon Skincare, Raftul cu miresme, Cup&Candle, Egyptian Magic, Bio Manufactura, Jovis Homemade Beauty, OrganicWay, Juice IT, MNOELA, Bio Manufactura, EndeaSoap, Natural Paris, Kivvi Cosmetics, Nikken, Julie Cosmetics, Bio Beauty, Belfiore, Clou Boutique, les saveurs d’Yveline, Crafty Grandma, Carmita Classic, Chez Maman, Perla Moldovei, Dulce a la Mir, Delice Corner, Verde Aromat, Vin de Vie, Utopic Art, Tupperware, FoodLand.ro si multi altii.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.