Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Targul micilor mestesugari si antreprenori, CONIL @Cocor Store

0

DE MĂRȚIȘOR, CONIL VĂ INVITĂ LA TÂRGUL MICILOR   MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI, EDIȚIA A IV-A

Vine, vine primăvara și, odată cu ea, evenimentul deja tradițional de Mărțisor, organizat de Asociația CONIL: TÂRGUL MICILOR  MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI, ajuns anul acesta la cea de a IV-a ediție.

afis targ 2013

CE, UNDE, CÂND?

Sâmbătă, 23 februarie 2013, în intervalul 10.00 – 14.00, la etajul III al magazinului COCOR Store din centrul Capitalei.

CINE?

Invitația se adresează tuturor grădinițelor bucureștene, precum și cluburilor de activități educaționale pentru copii, care doresc să promoveze și să comercializeze lucrarile celor mici într-un cadru inedit și atractiv.

Aceștia se vor transforma pentru o zi în mici intreprinzători – vor vinde diverse obiecte cu tematica Mărțișorului, meșterite chiar de ei la orele de activități din grădiniță: felicitări, mărțișoare, tablouri 3D, decorațiuni hand-made s.a.

 

cTÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI CONIL – editia a IV-a înseamnă pentru copii: distracție, afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru cel mai frumos stand sau pentru grădinița cu cele mai multe vânzări, încurajarea  spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacității de comunicare și de lucru în echipă, stabilirea de relații de prietenie.

Lucrările vor fi negociate și vândute chiar de către copii, părinților și publicului larg, iar încasările vor fi folosite astfel: un procent de 50% va reveni instituției participante, iar restul de 50% din suma va fi donat Asociației CONIL.

Astfel, copiii nu numai că se vor distra, dar vor avea ocazia să-și arate generozitatea: donația către Asociația CONIL va susține o parte din  activitățile din cadrul cursurilor gratuite de weekend în beneficiul copiiilor cu nevoi speciale și al celor din medii defavorizate.

Înscrierile se pot face până la data de 18 februarie, persoană de contact:

Iuliana Berca – Coordonator proiecte Asociația CONIL

Tel: 0766.08.55.44

Email: office@asociatiaconil.ro

Vă mulțumim și vă așteptăm, echipa CONIL

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.