Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târgul de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR, ediția a VI-a

0

În scopul creării de oportunități concrete pentru viitorii absolvenți, atât din punct de vedere al integrării pe piața muncii, cât și pentru dezvoltarea perspectivelor de carieră, Universitatea Româno – Americană organizează cea de-a VI-a ediție a târgului de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR.

Târgul va avea loc pe data de 16 aprilie 2019, între orele 10:00 – 17:00, în incinta Universității Româno – Americane (Bld. Expoziției, nr.1B, sector 1, București).

 

Evenimentul cuprinde activități de recrutare și selecție la standurile companiilor expozante ce vor fi amplasate în holul principal al Universității (corp B).

De asemenea, evenimentul presupune desfășurarea în paralel a unor workshopuri tematice menite să ofere informații utile pentru dezvoltarea profesională, susținute de către reprezentanții mediului de business.

Evenimentul este deschis oricărei persoane (student, masterand sau absolvent), indiferent de universitatea de proveniență.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează în urma completării formularului de înscriere online: http://bit.ly/2Oxoek7.

Detalii complete pe website-ul dedicat: http://rjf.rau.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.