Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târg pentru o viaţă sănătoasă

0
Oare cum este să mergi la târg şi să te tocmeşti pentru o viaţă (mai) sănătoasă? Cât costă o viaţă mai sănătoasă? Dar cât costă o viaţă mai frumoasă? O şansă bună de a răspunde la aceste întrebări este participarea la Târgul pentru o viaţă sănătoasă din Bucureşti între 29-31 Mai 2009. Detalii despre acest eveniment pe site-ul Târguri pentru tine

„Lume, Lume! Odată cu primele raze calde de soare îşi deschide porţile Târgul pentru o viaţă sănătoasă. Odată cu sosirea primăverii începe să se trezească şi în noi conştiinţa ecologică. Ne bucurăm de toate minunăţiile naturii, de culori şi miresme dar oare ştim cât de fragile sunt? Oare facem ceva să le protejăm, să le ocrotim, să le lăsăm şi generaţiilor următoare? Haideţi să descoperim împreună în câte unghere din viaţa noastră natura joacă un rol nebănuit! Vă aşteptăm la Muzeul Ţăranului Român, din Bucureşti între 29-31 Mai 2009 să descoperiţi oferte de servicii şi produse BIO, să vă delectaţi cu miresme şi culori ale naturii pregătite pentru ca voi sa plecaţi cu ele acasă, să vă convingem să faceţi mai mult sport, să găsiţi cărţi interesante, să ascultaţi vocea pământului şi vuietul pădurii, să mirosiţi parfumul binefacerii şi zâmbetul pur al oamenilor care cinstesc prin munca lor natura.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.