Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târg de Crăciun caritabil organizat de editura Crux Publishing: Dăruim și Ajungem MARI

0

Dăruim și Ajungem MARI, ediția a III-a – Târg Caritabil de Iarnă

În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centre de plasament primesc foarte multe cadouri, așa că anul acesta ne-am gândit să le facem un cadou mai important: un an de educație prin joc, încurajări și motivația să țintească mai sus prin programul educational Ajungem MARI.

Pe 11 decembrie ne întâlnim din nou cu food bloggeri și creatori de produse hand-made pentru a susține educația copiilor din centre de plasament la Copper’s Pub între orele 13:00 și 18:00.

 targ-ajungem-mari-11-dec

Ne vor pregăti, cu drag, cele mai delicioase gustări și dulciuri și cele mai inventive decorațiuni și produse hand-made. Le vom dezvălui pe parcurs! 

Prin donații veți transforma preparatele și produsele în cursuri interactive de matematică, engleză, muzică, teatru sau arte plastice, alături de voluntari prietenoși și creativi, care să îi încurajeze pe copii să Ajungă MARI!

Vă așteptăm cu drag alături de familie și copii să gustați din bunătățile gătite de bloggeri, să cumpărați cadouri pentru cei dragi și să donați pentru un nou an de educație și o șansă la un viitor mai bun. Donațiile se fac după pofta inimii 😀

P.S. Dacă aveți, puteți aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive. Vă rugăm sa fie în stare bună, pentru că le vom oferi copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie. 


Programul educațional Ajungem MARI pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar între timp implică peste 1000 de voluntari și ajută 2000 de copii din București și 25 județe. 
Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor. 
Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative, ieșiri educative, tabere de dezvoltare personală și vizite de orientare profesională. Programul a fost premiat încă din primul an la Gala Societății Civile și Gala Națională a Voluntarilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.