Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Talent Planet, 29 Martie 2018

0

Talent Planet:

  • locul de întâlnire a celor care stimulează apariția ideilor, a soluțiilor, a inovării – nu doar în locurile în care te-ai fi așteptat să apară, și care pariază pe indivizi pasionați de munca lor, stăpâni pe propriul destin profesional;

  • intersecția planurilor demografic, de business, cultural, economic, social: Transformational HR (un altfel de HR!).

‘It is no wonder that management defaults to Taylorism, despite its reductive nature: atomizing people instead of activating them, dehumanizing them while needing their very human creativity more than ever. (a message by Nilofer Merchant, Silicon Valley)

Vă invit sa descoperiți trei invelișuri ale planetei Talent:

  • piața de talent (perspectiva globală și locală, șlefuită de noua tehnologie)
  • perspectiva organizațională (lider sau game-changer?, rolul Human Resources redefinit de inteligența artificială, nevoia de ‘human touch’ )
  • perspectiva individuală (formula succesului, care e locul pe care ți-l alegi? ce poți deveni?)

Meet The Speakers

Perry Timms, PTHR

Perry este speaker internațional, speaker TEDx pe subiecte precum: future of work sau HR & învățare. Cu o experiență de peste 25 de ani în schimbare condusă de tehnologie, organisation development și învățare, vorbește cu entuziasm despre viitor, din perspectiva digitalului, modelelor alternative de business sau a modelelor de organizație self-driven.

În Octombrie 2017, Kogan Page a publicat prima carte a lui Perry: “Transformational HR” ce a intrat direct în Top 30 Cărți de HR vândute de Amazon până la finalul lui 2017. Perry a fost votat în topul HR Magazine: HR Most Influential Thinkers in septembrie 2017.

Roxana Mocanu, Noosfera

Chief Game-Changer, Human Resources Ambassador, Tutor, Trainer, Mentor (15 years). Roxana proiectează, implementează și evaluează programe de mentorat care ajută organizațiile în procesele de transformare organizațională. Roxana Mocanu a realizat parteneriate importante pentru România: CIPD (Chartered Institute of Personnel & Development), ITOL, EMCC (European Mentoring Council), SoL (Society of Organizational Learning), EODF (European Organisational Design), EUWIN (European Commission Workplace Innovation Network), e.g.1 (The Game Changers Index).

Monica Costea, Oracle

Monica Costea este Human Capital Management Senior Consultant, Oracle. Având în vedere că noile tehnologii (Cloud Computing, Artificial Intelligence sau Big Data) pot avea un efect pozitiv în domeniul resurselor umane, rolul Monicăi este de a înțelege schimbările produse de aceste tehnologii și să ajute clienții în drumul lor către schimbare. Monica lucrează cu companii din zona ECEMEA, ajutându-i să ia cele mai bune decizii referitoare la soluții de Human Capital Management.

Crina Ilie, Genpact

Crina Ilie are o experiență de peste 15 ani în HR și este specializată în: design, implementare, livrare și măsurarea proceselor de Human Resources, Talent Development, Training, Performance Management etc.

Crina este pasionată de atragerea și dezvoltarea tinerelor talente într-un mediu multicultural așa cum este Genpact. Este o aprigă promotoare a diversității în organizații și a metodelor autonome de învățare.

Nineta Ceauș, Telekom

Timp de 7 ani, Nineta a coordonat Divizia de Training și Consultanță CODECS, 6 ani a fost Manager Training și Dezvoltare Telekom Romania, iar în prezent este Senior Expert în Talent Management – Consulting and Initiatives  – Human Resources Development at Deutsche Telekom AG.Experienţa de trainer a început-o acum 20 de ani, devenind pe parcurs absolventă a programului Fundamentals of Coaching (Alain Cardon – Master Certified Coach), apoi s-a certificat în instrumente de diagnoză organizațională Human Synergistic.  În 2010 a absolvit programul de MBA, Open University-UK.

Este mândră că a fost parte din proiectul de rebranding Romtelecom/Cosmote – Telekom, pregătind și coordonând o echipă de 80 de ambasadori care au însoțit organizația de-a lungul întregului proces de schimbare.

AGENDA #TalentPlanet2018

08:30 – 09:15  — Arrival and registration. Networking

09:15 – 09:30  — Introductory Speech:

Roxana Mocanu, Noosfera: S=(T+P)XC

09:30– 11:00  — Keynote Speeches

Perry Timms, PTHR: Togetherness at work

Monica Costea, Oracle: Create Tomorrow, Today

Crina Ilie, Genpact: Sprint to management – a pilot for self management teams

Nineta Ceauș, Telekom: „Level Up! The bottom is too crowded!”

11:00 – 11:30  — Networking Coffee Break

11.30 – 14.00 — Hands-on Workshop. Perry Timms: “Design for Distributed Leadership”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.