„T R I B A L” : spectacol al Corului de Copii Radio în cadrul Festivalului Bucharest CorFest

0

Sâmbătă, 22 iunie 2024 (de la 19.00), CORUL DE COPII RADIO vă invită la Sala Radio la concertul sugestiv intitulat „T R I B A L”, un concept inedit pe scena muzicală bucureșteană. După prima reprezentație a acestui spectacol (la finalul lunii aprilie), când s-a bucurat de un mare succes de public, evenimentul este reluat acum în cadrul primei ediții a Festivalului Bucharest CorFest. Concertul reunește prelucrări corale ale patrimoniului muzical ancestral și câteva creații moderne inspirate de marile culturi tribale ale lumii.

„Credem că această combinație inedită între muzică veche și nouă, coregrafie și arte vizuale va oferi publicului o frumoasă călătorie în interiorul sufletului uman. Acel Suflet care generează artă încă din negurile timpului, exprimând bucurie, iubire, suferință sau uimire. A fost deosebit de emoționant pentru noi să construim acest spectacol.” declară despre acest eveniment RĂZVAN RĂDOS, dirijorul ansamblului

Printre piesele pe care le veți asculta la Sala Radio se numără: „Vuelie” – Frode Fjellheim, „Lakota Lullaby” – cântec tradițional amerindian, „E Mambo Simbo” – tradițional Papua, „Haka” – tradițional Maori, „Dansul ploii” – Serge Folie, „Fire” – Katerina Gimon, „Zai itxoiten” – Javier Busto, „Tres cantos nativos” – Marcos Leite și cântecul lui Elton John „Circle of Life” (aranjament: Victor Stoica).

Corul de Copii Radio este dirijat de Răzvan Rădos și la pian o veți aplauda pe Magdalena Faur. Elementele de decor ce vor completa această călătorie muzicală sunt asigurate de asociația „Mia’s Children”.

Biletele sunt disponibile în sistem online pe www.bilete.ro și în Rețeaua Bilete.ro. Toate biletele cumpărate anterior datei de 7 mai 2024 (prin platformele entertix și myticket) rămân valabile. Biletele se pot achiziționa și de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.