Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Șuie Paparude lansează pe 4 iunie un videoclip-surpriză, în cadrul unui concert-surpriză. INTRAREA LIBERĂ

0

Anunțat și așteptat de multă vreme de fanii trupei, Șuie Paparude scoate la iveală noul videoclip-surpriză al noului single „SECRETUL CARACATIȚEI” ce va fi lansat  miercuri, 4 iunie, în Control Club (Bucuresti), începând cu 8 seara, în cadrul unui concert-surpriză.

INTRAREA LIBERĂ

EVENT FB – http://goo.gl/v9nYTR

Mesajul acestui clipul este acela că numai prin acțiune se pot schimba lucrurile și că muzica poate fi un element care să treacă și de cele mai groase ziduri din societate, să unească oamenii în susținerea unor cauze care pot face viața mai bună, mai curată, mai cinstită, mai grijulie față de planeta pe care trăim și pe care o lăsăm moștenire copiilor noștri” – Șuie Paparude

Videoclipul este realizat de Vasile Adnan din Timișoara, freelance graphic & motion designer, de 10 ani focusat pe ilustrație, animație și web, membru TMBase (originalul festival de muzică electronică urbană din Romania), implicat în scena de muzică locală.

IMPORTANT: Restul detaliilor despre noul videoclip-surpriză, doar la fața locului: Control Club, 4 iunie.

Ne vedem și povestim.

Șuie Paparude înseamnă Michi, Bean și Dobrică.

Șuie Paparude s-a înființat în 1992.

În toamna anului 1993, are loc lansarea trupei, având 5 membri, printre care un basist (Mihai Dobre – Dobrica) și un clapetist (Mihai Câmpineanu – Michi), abordând un stil alternativ-new-wave (epoca New Order).

Discografie Șuie Paparude

1995 – ȘUIE PAPARUDE
1997  – SALVEAZĂ-TE
1998 – se lansează maxi-single-ul MUSCA

2000 – URBAN
2001 – piesa „Ajutor” e inclusă pe coloana sonora a filmului hollywoodian Inahbited
2003 – ATAC LA PERSOANĂ
2004 – SCANDALOS
2008 – A FOST ODATĂ
2010 – E SUFLET ÎN APARAT

FB – www.fb.com/suiepaparude.ro

Site – www.suiepaparude.ro

Youtube – www.youtube.com/SuiePaparudeOfficial

afis Suie Paparude 4 iunie

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.