Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Studenţii în domeniul IT&C discută cu cei mai doriţi angajatori la evenimentul „Stagii pe Bune”

0

Sâmbătă, 22 martie, evenimentul „Stagii pe Bune” aduce împreună în holul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare (Universitatea Politehnică Bucureşti) peste 450 de studenţi în domeniul IT&C şi reprezentanţi a 16 dintre cei mai doriţi angajatori. Participarea la eveniment este gratuită, iar tinerii prezenţi vor avea ocazia să participe la workshop-uri tehnice şi discuţii cu profesionişti pentru a înţelege care sunt perspectivele lor de carieră în diferite companii.

Evenimentul „Stagii pe bune” începe sâmbătă la ora 9:30 cu o sesiune introductivă în care participanţii vor afla mai multe despre oportunităţile pe care le pot accesa în cadrul programului. Ziua continuă cu prezentări tehnice susţinute de companiile partenere, prezentări care se vor desfăşura în două sesiuni paralele. Astfel, tinerii prezenţi la eveniment vor avea ocazia să afle mai multe despre proiectele tehnice pe care pot lucra pe durata verii dacă aleg să efectueze un stagiu de practică la Bitdefender, 4PSA, Adobe, Intel, Teamnet, Ubisoft, VMWare, Advahoo, Eau de Web, Endava, IBM, Kapsch, Luxoft sau Zitec.

Afis Stagii pe bune

Noutatea ediţiei cu numărul 10 a programului „Stagii pe Bune” constă în faptul că studenţii au acum la dispoziţie şi programe de stagiu internaţionale: VMWare, companie americană care dezvoltă software de virtualizare, va participa la eveniment şi va prezenta tinerilor oportunităţile de stagii internaţionale pe care le pot accesa.

Evenimentul se încheie la ora 14:30 cu pizza şi networking în spaţiile special destinate, facilitând astfel dialogul şi interacţiunea directă dintre participanţi şi reprezentanţii companiilor prezente la eveniment.

„Evenimentul Stagii pe bune este mai mult decât un târg de carieră. Cele mai importante companii de IT din România vin în holul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare nu doar pentru a-şi prezenta oferta de stagii, ci şi pentru a susţine prezentări tehnice în cadrul cărora studenţii vor înţelege care sunt proiectele la care pot lucra în cazul în care aleg să aplice pentru o anumită poziţie disponibilă.

E un eveniment important pentru tinerii din domeniu deoarece au ocazie să afle de la oameni cu experienţă cum va arăta jobul lor şi la ce proiecte vor lucra, să discute cu stagiari din anii precedenţi despre procesele de selecţie, dar şi să interacţioneze în mod direct cu reprezentanţii companiilor şi să facă astfel networking de calitate! Le recomandăm tuturor studenţilor care vor o carieră în domeniu să nu rateze evenimentul „Stagii pe Bune” din acest an!”, a declarat Vlad Posea, project manager al proiectului.

Seria evenimentelor „Stagii pe bune” continuă sâmbătă, 29 martie, la Iaşi, iar participanţii vor avea ocazia să afle mai multe despre oportunităţile de carieră pe care le pot accesa la nivel local. „Stagii pe Bune” susţine dezvoltarea profesională a tinerilor care studiază în domeniul IT&C şi le oferă acestora şansa să îşi înceapă cariera încă de pe băncile şcolii. Cea de a zecea ediţie a programului va oferi tinerilor peste 800 de oportunităţi de stagii pe durata verii, iar aplicaţiile sunt gratuite şi se realizează online pe platforma http://stagiipebune.ro până pe data de 26 aprilie.

Peste 330 de poziţii de stagiu au fost deja înscrise pe platformă de la lansarea programului, iar companiile care doresc să ofere stagii de practică pe durata verii pot continua să înscrie poziţiile.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.