Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Storytelling in Public Speaking

0

„Toate fiintele umane se nasc cu nevoia de a asculta si de a spune povesti” –Harvey Co

Storytelling

Ai ascultat vreodata un discurs care aproape te-a facut sa plangi de emotie? Dar un discurs atat de plictisitor, incat gandul iti fugea la liste de cumparaturi sau la planuri de vacanta?

Fundatia Calea Victoriei te invita vineri 19 septembrie, ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking, propus de Marinela Rata, unde vei invata cum poti construi si sustine un discurs din prima categorie.

Care e diferenta dintre vorbitorul in public care te captiveaza si unul care te plictiseste de moarte? Arta povestirii. Suntem captivati de personaje, comploturi si finaluri fericite, la orice varsta.

Iar cand le vorbesti altor oameni – prezentari la locul de munca, discursuri la conferinte si evenimente speciale – si vrei sa convingi sau sa inspiri, nu exista tehnica mai potrivita decat povestirea. Invata sa devii un povestitor de succes!

Ca orice competenta, si arta povestirii necesita practica. De aceea, atelierele sunt structurate in asa fel incat ai posibilitatea sa exersezi cat mai mult discursul narativ si sa primesti feedback constant din partea trainerului si a celorlalti cursanti.

La finalul celor 5 ateliere, fiecare cursant va sustine un discurs de maximum 8 minute, inregistrat.

Lector: Marinela Rata

Data incepere: 19 Septembrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, vineri

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.