Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stiinta si Spiritualitate @ Seeds for Happiness

0

Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu vor modera intalnirile din seria „Stiinta si Spiritualitate” pentru a ne dezvalui temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” care a avut loc in Olanda in iunie 2012.

Printre subiectele alese pentru discutie: meditatia si undele cerebrale, unitate si separare, sine, spirit si societate, campul unificat al constiintei, perceptia pura, trezirea la nondualitate, teoria sintropiei.

Vor fi vizionate interviurile (in engleza) pe care cei doi moderatori le-au facut special pentru Centru si pentru voi cu cativa dintre vorbitorii la acea conferinta – Peter Fenner, Ulisse di Corpo, Elisabet Sahtouris, Paul Smit si Maurizio Benazzo.

Intentionam ca aceasta intalnire informala si interactiva, sa ofere spatiu pentru exprimare, discutii, intrebari si raspunsuri si sa fie pentru noi toti un prilej atat de cunoastere cat si de practica spirituala, intr-un cadru de prietenie si deschidere benefic pentru fiecare si pentru toti.

In pauza, Centrul va oferi ceai si fursecuri si sunteti bineveniti sa contribuiti, daca doriti, pentru a imbogati aceast moment de socializare si relaxare.

Cost participare: 30 RON.

Detalii si inscrieri aici.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.