Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start Up Your Idea – ediţia a treia

0

Elevator pitch, model de business, inovație, strategie de marketing sunt toate concepte cu care te-ai familiarizat, dar încă ai nevoie de sfaturi pentru a crea un plan de afaceri viabil. Dacă ai o idee de start-up, dar încă fără un plan de afaceri bine conturat, GRASP te provoacă la un nou start la cea de-a treia ediție Start Up Your Idea.

Alături de antreprenori de succes precum Peter Barta (Director Executiv Fundația Post Privatizare) Deneş Lenard (fondator și Director & Client Service Webfoo) și Mihai Marga (fondator și Director de Creație Webfoo) vei testa viabilitatea ideii tale și o vei transforma într-un business plan solid.

De-a lungul celor trei zile, vei dezbate, construi și îți vei vinde conceptul, iar la final vei pleca cu un model de afacere „ready to use”.

Dacă vrei să ne întâlnim în iulie la Bran (Inn on Balaban), trimite-ne până pe 10 iulie 2012 (inclusiv), un CV și ideea ta de start-up dezvoltată pe schema din documentul atașat, la adresa startupyouridea@mygrasp.org.

După terminarea programului, vei intra în comunitatea Start Up Your Idea. Pe lângă cele două sesiuni anuale de worshopuri, programul presupune întâlniri periodice cu toți participanţii ediţiilor precedente şi un sistem de mentoring care să-i ajute pe tinerii antreprenori să implementeze ideea de start-up.

Încurajăm participarea la eveniment a echipelor de 2, maxim 3 fondatori pe o idee. Participanții cu start-up-uri individuale sunt, de asemenea, eligibili. De asemenea, această ediție a programului ȋncurajează idei din domeniul antreprenoriatului social: idei de start-up-uri atât pentru profit, cât si non-profit, care reprezintă o inovație majoră şi care au un impact pozitiv asupra comunităților ȋn care se desfaşoară.

Taxa de participare la eveniment este de 250 RON/persoană și include masa, cazarea și materialele de training.

Primele două ediții Start Up Your Idea au adus împreună 18 idei din educație, coaching&training, turism, IT, antreprenoriat social, film, consultanță cu antreprenori ca Adrian Amariei, CEO & Fondator Axonite, Simona Baciu, Președinte Școala Internațională Cluj, Peter Barta, Director Executiv Fundația Post-Privatizare, Dan Dimăncescu, CEO & Preşedinte BEH, LLC, Florica Neagu, Director Judetean BCR Prahova, Ovidiu Şandor, CEO ModaTim Investment.

GRASP este o rețea deschisă formată din tineri profesioniști, studenți şi organizații partenere care împărtășesc misiunea de a contribui activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătățirea politicilor publice, transfer de cunoștințe și know-how, încurajarea dialogului și dezbaterilor publice și sustinerea antreprenoriatului.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Petrom, membru OMV Grup, şi a partenerilor Leaders, Educativa, Radio France International (RFI), Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, Adevărul, ŞtiriONG, România Pozitivă, BestJobs, PTIR (Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România).

Urmărește-ne pe facebook și află ce noi antreprenori de succes se alătură Start-Up Your Idea!

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.