Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start BuzzCamp 13!

0

Ai între 18-26 de ani și ești interesat să participi la conferințe și workshopuri susținute de cei mai cunoscuți speakeri motivaționali, traineri de renume, vedete și companii de top? Vrei să obții răspunsuri la întrebările pe care le ai de mult timp, să interacționezi cu cei pe care îi consideri un exemplu de urmat și să înveți din experiența de viață a unor persoane cunoscute din diferite medii organizaționale? Îți dorești o carieră în domeniul în care ai studiat și vrei să te numeri printre viitorii profesioniști? 

cover-general

InspireGroup te aștepta în perioada 23 martie – 14 mai la cea de-a 13-a ediție de BuzzCamp! Evenimentul va avea loc în cele mai mari orașe din România (București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Sibiu și Bacău).

BuzzCamp îți oferă șansa de a fi față în față cu cei care își doresc să se implice direct în dezvoltarea ta personală și profesională și vor să te îndrume în sensul potrivit pentru că le păsa de viitorul tău!

Evenimentul nu este destinat numai dezvoltării personale, ci este un eveniment în cadrul căruia există oportunități reale de a găsi programe de internship, job-uri part time și full time în companii naționale și internaționale!

Dovadă în acest sens stau fotoliile de consiliere. Aici, dacă te potrivești cu profilul companiilor, ești asteaptat la o discuție despre modul în care se derulează activitatea și poți fi considerat candidatul ideal pentru una dintre pozițiile deschise pe care le au.

Nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți locul la BuzzCamp! Intră și înscrie-te pe http://www.buzzcamp.ro/event/înscriere/.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.