Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UPDATE: Spring Haggle (Târguiala de primăvară) @Casa Carol 53, Bucureşti / sâmbătă, 10 mai

0

UPDATE 13 APRILIE 2018 : Hei,  Având în vedere vremea superbă de afară, ar fi păcat să ne petrecem sâmbăta în interior; așa că ne-am hotărât să ne mutăm în grădină – Grădina Sticlarilor pe Vasile Lascăr nr. 36. 

Va invităm sâmbătă 10 mai de la ora 10 la Casa Carol 53 (Bulevardul Carol I nr. 53) targuiala de primavara să NEGOCIAŢI totul la un preţ bun pentru că propunem o noua regulă jocului de-a târgoveţii: negocierea.

FĂRĂ PREŢURI MAI ÎNAINTE STABILITE! Ne vom baza pe principiul oferta-cerere, şi se va târgui până când ambele părţi vor ajunge la un acord în ceea ce priveşte valoarea obiectului.Evenimentul are la baza un concept de genul social-party asa ca va asteptam la o limonada rece cu muzica buna si oameni frumosi.

De la ora 19:00, concert Lily and the White Tiger

afis cmyk a4

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.