Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacol caritabil pentru înființarea unui Centru de recuperare și r​​eabilitare pentru persoanele cu deficiență de auz

0

ASOCIAȚIA PROCULTURA SURZILOR are plăcerea de a vă invita la spectacolul caritabil ”Vis de copil” ce va avea loc în ziua de 2 iunie 2014, la Centrul Cultural Mihai Eminescu din Parcul Național.

 vis
Spectacolul caritabil vizează strângerea de fonduri pentru înființarea unui Centru de recuperare și r​​eabilitare pentru persoanele cu deficiență de auz, asociatia fiind acreditată de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale pentru oferirea de servicii sociale.
Suntem onorați să vă anunțăm că alături de noi vor fi PAULA SELING & OVI, ALEXANDRA UNGUREANU și CRUSH, MIRA, TITA BĂRBULESCU, FLORIN RACOCI, PETRA PINTELEI, VANESSA, trupa DOR VLĂSCEAN. Vor dansa trupele: PASITOS, ESCAPE CREW, DANCE WORLD, MAGIC STEPS, NO LIMITS.
Am fi bucuroși dacă ați accepta să petreceți alături de noi și de talentații nostri invitați o minunată seară de început de vară. Biletul de intrare costă 15 lei și poate fi achizitionat de la casa de bilete a Centrului Cultural  Mihai Eminescu din Parcul Național, prin comandă online la adresa: asociatia_proculturasurzilor@yahoo.com, sau la tel: 0721808845
Vă așteptăm cu drag!
ASOCIAȚIA PROCULTURA SURZILOR

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.