Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SpeakUp #8, Duminica 1 aprilie, ora 12:30, Casa Universitarilor

0

Au trecut 5 luni de cand organizam un grup de exersat vorbitul in public

(Citeste cum a fost la prima intalnire)

5 luni si 8 intalniri (7 + 1 nonformala) in care am cunoscut oameni frumosi dar mai ales am vazut „niste razboinici”.

Prin „niste razboinici” ma refer la oameni care au inteles si acceptat ca le este frica sa vorbeasca in public insa, spre deosebire de marea majoritate, au ales sa faca un pas in fata si sa imbunatateasca acest aspect al personalitatii lor.

A fost o placere sa vedem cum cu fiecare speech tinut devin mai buni ca oameni, nu doar ca vorbitori in public.

Fara prea multe alte cuvinte, avem placerea sa te invitam Duminica, 1 aprilie, de la ora 12:30 in Casa Universitarilor pentru o noua editie SpeakUp.

Formularul de inscriere il gasesti aici:  SpeakUp 8

Precizam ca nu se percepe nicio taxa de participare.

In cazul in care te intrebi de ce ar trebui sa vorbesti in public sau care sunt primii pasi, te rugam sa citesti articolele deja prezente pe pregateste-te si sa ne vedem cu drag la casa universitarilor.

Sa crestem Public Speakeri mari si frumosi 🙂

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.