Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Speakers Arena te invita sa devii un vorbitor mai bun

0

Sambata, 24.05.2014, Ora: 11:00-14:00, Locatia: In Culise (Bucuresti), Pret: 25 de lei

Sambata, 24.05.2014, la Teatrul In Culise, continuam intalnirile Speakers’ Arena. Fie ca vrei sa devii un vorbitor mai bun, te intereseaza subiectele prezentate sau vrei sa cunosti oameni noi, Speakers’ Arena este locul potrivit.

Logo final speakers arena

Format:

* 3 speechuri cu o informatie valoroasa prezentata exceptional

* scurta parte de teorie si feedbackul expertului la fiecare intalnire, oferite de Razvan Daba, public speaking coach

* concurs de pitchuri pentru a alege un vorbitor pentru urmatoarea intalnire Speakers’ Arena

Taxa de participare de 25 lei.

Speakeri:

Dragos Nicolaescu – Lean Startup – Cum sa pornesti o afacere cu minim de costuri si riscuri

„Ajut oamenii sa isi gasească pasiunea reala si sa traiasca fericiti din ea si antreprenorii sa dezvolte afaceri de succes cu riscuri si costuri minime. Folosesc cei peste 20 de ani de experienta de business, management si psihologie pentru a-i ajuta sa identifice metodele cele mai eficiente de a trai din ceea ce  ii pasionează cu adevarat si de a-si valida ideile de afaceri.” Dragos Nicolaescu

Gabriel Jderu – Cum devine cineva pasionat de motociclete?

A calari o motocicleta are in spate un proces de invătare sociala si de transformare a self-ului. Acesta incepe prin formarea afinitatii pentru motociclete, descoperirea comunitatii de motociclistii si se finalizează prin remodelarea radicala a identitatii sociale.

Cristian Tudoran – Coaching pentru Leadership

Cristian Tudoran este unul dintre cei care au adus in Romania executive coaching-ul. El conduce Business & Executive Coaching Association si studiaza acest domeniu de peste 15 ani.

Facebook event.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.