Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Social Impact Award #Universitatea Politehnica din București

0

Luni, 23 martie, Social Impact Award România, împreună cu Universitatea Politehnica din București și Centrul de antreprenoriat UPBizz, te invită la un webinar, numit Idea Generation, în care să descoperi cum poți dezvolta ideea de afacere pe care o ai, precum și cum să îi definești mai bine impactul social.

Sursa: aici.

Participarea la acest webinar este gratuită. Înregistrarea se face completând acest formular.


Formatul Idea Generation te invită să explorezi mai multe probleme sociale întâlnite în comunitățile din România în acest moment și, printr-un proces creativ, să alegi acea provocare pe care ți-ar plăcea să o adresezi. Dacă ai deja o idee în minte, acest proces te va ajuta să o înțelegi mai bine și să articulezi soluția pe care tu vrei să o dezvolți. La finalul zilei, vei putea folosi conținutul din webinar pentru a aplica în competiția Social Impact Award România!

Acest eveniment se adresează tinerilor între 14 și 30 de ani care:
➡ Sunt în căutare de idei de proiecte prin care să creeze impact social
➡ Vor să cunoască alți tineri care au interese similare
➡ Vor să descopere instrumente utile în dezvoltarea și testarea ideilor lor
➡ Vor să descopere cum pot câștiga în cadrul Social Impact Award România unul dintre cele 3 premii de 1500 €, mentorat, conectare, sau șansa de a participa la SIA International Summit din Praga, Cehia.

Social Impact Award 2020 în România este co-organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub, susținut de Enel România.

Mai multe informații despre Social Impact Award Romania poți afla de pe contul de Instagram sia_romania sau de pe pagina de Facebook Social Impact Award.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.