Singura zi neagră bună pentru antreprenori!

0

Black Friday la Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest lansează cea mai mare ofertă cu ocazia Black Friday! Pachetul Impact Hub Connect+ oferă celor care au o idee sau un startup cea mai bună oportunitate de a se conecta la rețeaua locală și internațională de antreprenori, prin:

  • 13 luni de acces la comunitate prin platforma online colaborativă dedicată exclusiv Impact Hub și prin evenimentele interne de know how și inspirație (decembrie 2018 – decembrie 2019)

  • 1 bilet la una dintre conferințele dedicate antreprenorilor din România organizate de Impact Hub, Women of România sau Fears & Failures 2019

  • 5 Hub Day Pass-uri, astfel încât cei care își achiziționează acest pachet să își poată schimba spațiul clasic de lucru cu  spațiul de coworking de la Timpuri Noi atunci când au nevoie de o extra doză de creativitate.

Valoarea totală a acestui pachet este de 2050 lei, iar astăzi poate fi cumpărat la doar 999 lei pe www.impacthub.ro/black-friday


Înțelegem nevoia antreprenorilor români de a se conecta, de a se inspira, de a învăța de la alți antreprenori din același domeniu sau din industrii diferite. Am creat astfel acest pachet de beneficii care le oferă atât un răspuns la nevoia lor de a găsi soluțiila provocări cu care se confruntă, dar și o oportunitate de a se integra mai ușor într-un mediu care evoluează din ce în ce mai rapid. Misiunea noastră declarată este de a fi un partener pentru acest ecosistem, așa că ni s-a părut absolut normal să venim cu această ofertă.” a declarat Daniel Matei, manager Impact Hub Bucharest.

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.