Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Şi tu poţi fi Spiriduşul Moşului!

0

Cine suntem noi?

Asociatia pentru Educatie, Formare profesionala si Leadership. Suntem mititei deoarece ne-am infiintat de curand, iar pe viitor vrem sa demaram mai multe proiecte in domeniul educatiei care sa contribuie la imbunatatirea condiţiilor de educare si dezvoltare psiho-pedagogica a copiilor si tinerilor si integrarea sociala a acestora.

Cu ocazia sarbatorilor dorim sa oferim copiilor dintr-un centru de orfelinat din Bucuresti o zi in spiritul Craciunului cu povesti, colinde, zambete si desigur cu Mosul alaturi.

Ce vom face acolo?

Ne dorim ca cei mici sa-si daruiasca intre ei micile cadouri pe care le vom strange de la Spiridusii Mosului, in acest fel speram sa simta si ei spiritul sarbatorilor si magia de a darui.

Cum poti fi Spiridusul Mosului?

Spiridusii nostri pot sa ne daruiasca orice, jucarii pe care nu le mai folosesti, carti care nu iti mai sunt de folos,carioci, creioane, haine, podoabe pentru pom, sau un brad   (orice lucru marunt e important) trebuie doar sa iei legatura cu noi, si te numim oficial Spiridusul Mosului!

Deja avem cativa Spiridusi studenti care s-au alaturat si vor veni in sprijinul nostru cu mici donatii.

Cand vrem sa mergem la copii?

In intervalul 18-22 decembrie (de indata ce primim data fixa anuntam Spiridusii)

La cati copii ne propunem sa facem cadouri?

Incercam sa strangem cadouri pentru 100-150 de copii.

Cine vrea sa fie Spiridusul Mosului?

 

Cum ne poti contacta?

ed4lead@gmail.com

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.