Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Senior Karaoke. Ce se mai întâmplă în acest proiect?

0

S-a cântat, s-au rostit versuri, s-a dansat la Senior Karaoke – pe 14 iunie, 12 iulie și 26 iulie. S-au întâlnit seniori și tineri ai Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, 3, 4 și 5; au venit împreună părinți și tineri ai organizației AUTISM România; au venit tineri de la SOS Satele Copiilor și Organizația Umanitară Concordia.

59 de seniori, tineri și invitați din comunitate au participat la cele trei întâlniri de karaoke organizate de Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC) la Viilor Pub – în oraș. Au fost utimele întâlniri, ultima, cea din 23 august, încheind oficial acest proiect.

„Senior Karaoke. Cântăm împreună!” este un proiect care întărește programul Seniorul.ro – dezvoltat de GEAC împreună cu două organizații neguvernamentale partenere, Asociația CSR Nest și Asociația Magic Seniors, care luptă pentru ca îmbătrânirea în România să fie un proces firesc și demn, nu o criză.

Senior Karaoke este unul dintre cele patru proiecte câștigătoare în cadrul primului apel de proiecte al programului de finanțare Start ONG, la categoria 1000 – 5000 euro.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.

Puteți urmări ce se întâmplă la Senior Karaoke pe Facebook (Seniorul.ro), Instagram (Seniorkaraoke) și YouTube.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.