Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminarul gratuit Lead Your Life

0

Credem în oamenii cu potenţial, în oamenii care vor mai mult şi care caută constant provocări.

Pentru asta am pregătit seminarul gratuit Lead Your Life 5.0, un eveniment la fel de măreţ precum dorinţa ta de dezvoltare.

Pentru detalii, acceseaza http://www.dragosbarbalata.ro/lyl

lyl5

Dacă te-ai întrebat vreodată „Ce îmi doresc cu adevărat în viaţa mea? Cum îmi ating obiectivele? Cum pot fi mai productiv?” , te aşteptăm pe 13 Mai, ora 19:00, la București la Hotel Marshal Garden 5*, să răspundem împreună la aceste întrebări.

Şi pentru că nu e un proces uşor, Dragoş Barbălată ne va ghida şi ne va ajuta să vedem lucruri pe care în mod obişnuit alegem să le ascundem.

Ţi-am dat destule motive să vii?

Înscrierile se fac aici

Accesul în sală se face începând cu ora 18:30 si doar pe baza listei de invitati.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.