Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminarii gratuite pentru înfiinţarea şi dezvoltarea ONG

0

În weekendul 19 – 20 noiembrie 2011 Asociaţia Manageri în Dialog organizează seminariile gratuite “Implică-te în viaţa comunităţii! Înfiinţează şi dezvoltă o organizaţie de tineret” pe tema înfiinţării şi dezvoltării unei Organizaţii Neguvernamentale de Tineret, adresate tinerilor bucureşteni cu vârste cuprinse între 18 si 35 de ani.


Înfiinţarea şi dezvoltarea unei organizaţii de tineret care să rezolve câteva dintre problemele comunităţii poate ridica numeroase provocări, de la demersurile legale greoaie necesare pentru înfiinţare şi până la lipsa fondurilor pentru dezvoltarea şi promovarea proiectelor.

Seminariile au scopul de a informa tinerii din Bucureşti despre posibilităţile de iniţiere, finanţare şi dezvoltare a unor organizaţii de tineret pregătindu-i totodată să treacă de provocările aferente dezvoltării organizaţiei cu success, învăţând:

cum se poate înfiinţa o organizatie neguvernamentală (ONG) – care este procedura de dobândire a personalităţii juridice, ce acte trebuie depuse, care sunt etapele;

• cum se poate finanţa şi dezvolta o organizaţie neguvernamentală – ce fonduri publice pot fi accesate, cum se primeşte o sponsorizare;

• cum se pot promova proiectele organizaţiei cu zero costuri.

Seminariile se vor desfăşura în Bucureşti, în zilele de 19 şi 20 noiembrie 2011, între orele 10:00 -13.30. Înscrierile se fac prin completarea formularului de pe site-ul Asociaţiei Manageri în Dialog (amid.org.ro) până pe 15 noiembrie .

Participarea este complet gratuită. Aceste seminarii fac parte din proiectul “Implică-te în viaţa comunităţii! Înfiinţează şi dezvoltă o organizaţie de tineret” şi sunt co – finanţate de Direcţia  pentru Sport şi Tineret a municipiului Bucureşti.

Parteneri media: Student News, Romania Pozitiva, Evenimente Studentesti, Lume Buna


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.