Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seară deschisă la centrul SOLISIS / 28 martie 2014

0

SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala, va invita vineri 28 martie la o Seara deschisa, in care puteti sa ii cunoasteti si le intelegeti mai bine activitatile, puteti cunoaste oameni ca si voi preocupati de cautarea spirituala, de intelegerea si cunoasterea propriului sine.

Centrul Solisis organizeaza cursuri, seminarii, retreaturi prin care cautam sa ne intelegem emotiile, gandurile, sa ne „vedem”, pentru a vindeca aspectele impure care sunt cauzele suferintelor si ale dezechilibrelor. Multe lucruri le intelegem, aici suntem ajutati sa le punem in practica in viata de zi cu zi. Dictonul „cunoaste-te pe tine insuti ” e foarte important pentru noi.

logo solisisUn film despre cum ajuta dezvoltarea personala: http://www.youtube.com/watch?v=pK-XWUgFWBA

Mai multe informatii aici: www.solisis.org

cand? vineri, 28 martie, incepand cu ora 18.30
unde? zona Mariott, Bucuresti
intrare libera
inscrieri la: office@solisis.org , 0747540982

(pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon)

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.