Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara de astrologie, joi, 16 iunie, ora 19:30 @Ceainăria La un Ceai

0

Seara de astrologie este genul de întâlnire în care ne propunem să strângem informatii importante despre acea ordine a lumii care generează înțelegere, echilibru și claritate. Ne întâlnim lunar ca să aflăm ce zile sunt magice, cum să depășim dificultățile propuse de planetele în retrograd sau cum să plantăm iubire în zilele cu aspecte puternice, previziunile pe întreaga lună și deschiderile, importanța adusă de aspecte și ce efect pot avea în viața fiecăruia.

Înscrieri la 0734 195 395 (apel sau sms)
Donație sugerată: 15 lei

afis-astrologie

Fiecare seară de astrologie este și o întâlnire pentru lucrul conștient așa că astrologul propune jocuri sau teme de dialog menite să activeze grupul spre conștientizare psihologică asupra unor subiecte precum identitatea personală, puterile personale, tipurile de relații pe care le construim, drumul în viață, depășirea momentelor cu energie joasă, compatibilități, ridicarea energiei etc.

„Prima mea iubire mi-a răscolit sufletul într-atât încât am început să mă întreb: oare există, undeva în Univers, o planetă a iubirii eterne?! Astfel am pornit în căutarea ei. Iar drumul m-a adus aici. Am descoperit mai multe planete, zeci de asteroizi și sute de stele! Și în continuare cred că există acea planetă, că ea este aici pe Pământ… și oriunde, acolo unde femininul se armonizează cu masculinul continuu, de milenii. Te invit să le descoperi și tu si să te armonizezi cu acest suflu special, al stelelor, al planetelor, asteroizilor, al Universului, al iubirii. In fiecare lună am sa te antrenez, am sa îți dau teme pentru acasă și îți voi prezenta ambianța lunii iunie, cu aspectele cele mai frumoase, subtile și benefice pe care le poți fructifica până la următoarea noastră întâlnire.” Maria Sarbu, astrolog

Vă așteptăm cu inima deschisă pentru cunoaștere și înțelegere! Nu ezitați să aduceți un prieten interesat! * Participarea la atelier se face pe baza unei donații sugerate de 15 lei, iar toate fondurile sunt direcționate către astrologul care susține atelierul.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.