Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se deschide The Legacy | Bucharest, primul spațiu de lucru dedicat antreprenoriatului etic din București

0

Institutul de Cercetare în Permacultură din România, cu sprijinul fundației ERSTE, deschide astăzi primul spațiu de lucru dedicat antreprenoriatului etic în București, The Legacy | Bucharest.

Aflată în centrul Capitalei, ascunsă de aglomerația orașului, casa ce găzduiește The Legacy | Bucharest întâmpină oaspeții cu un spațiu de coworking și unul dedicat evenimentelor și atelierelor, precum și cu o grădină urbană comestibilă, bucătărie în aer liber și grădină de vară.

The Legacy Bucharest este dedicat antreprenoriatului construit pe fundamente etice și oferă un spațiu de lucru care susține proiecte inovatoare și inițiative noi cu resurse și infrastructură.

Ne dorim să conturăm o comunitate care împărtășește valori comune și care se susține reciproc, colaborează și pune în valoare abilitățile și cunoștințele fiecăruia, un loc în care se pot crea noi legături între oameni cu viziuni similare.

Educația este o altă dimensiune importantă a proiectului, care va găzdui programe educaționale și traininguri diverse dedicate change-makerilor din diferite domenii. De asemenea, grădina comunitară va avea un rol educativ și demonstrativ, ilustrând un sistem de producere a hranei în mediul urban, bazat pe permacultură și agricultură regenerativă.

În zilele de 4-5 iunie are loc lansarea oficială, ocazie cu care lăsăm porțile deschise și-i așteptăm în vizită pe toți cei care doresc să ne cunoască. Cei prezenți vor putea participa la prezentări și lansări de proiecte, mese rotunde și dezbateri, proiecții de filme, sau se pot bucura de spațiul de coworking sau de grădină, unde pot savura o cafea sau o gustare de la food truck-ul rezident.

Program:

04.06.

10:00-11:45 BLAST E+ BLended Adult learning cu Claudian Doboș și Adina Moise

12:00-13:30 Masă Rotundă pe tema „Etica, Viața și Antreprenoriatul” – curator Anca Dănilă

15:00-15:30 Prezentare RETEAUA.ORG cu Adina Moise

15:30-16:00 Prezentare „Casa Semințelor” cu Adina Moise

18:00-19:00 Soup in the Garden by Vsquare

19:30-20:30 Proiecție de film by I’M CLIMATIC

05.06.

10:00-11:00 Grădinărit și Permacultură cu Ionuț Bădică

12:00-13:30 Masă Rotundă pe tema „Etica, Viața și Antreprenoriatul” – curator Anca Dănilă

15:00-15:30 Prezentare „Made with Ethics” cu Filipa Simões

16:00-16:30 Prezentare „Sol și Suflet” – Ferma Regenerativă cu Ionuț Bădică

18:00-19:00 Soup in the Garden by Vsquare

19:30-21:00 Networking time in the Summer Garden

https://bucharest.the-legacy.life

Facebook / Instagram

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.