Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se deschide Centrul Fericirii, locul unde viața devine mai bună!

0

Fie că vrei să te lași de fumat, să slăbești, să faci o schimbare profesională sau să te dezvolți personal, Centrul Fericirii este locul unde vii cu obiectivul de acasă și ești ajutat să ți-l îndeplinești.

logo final

Pe cât de frumos sună cuvântul ”fericire”, dacă ești întrebat să o explici, pare foarte complicat. Echipa care a dat startul Centrului Fericirii a despicat firul în patru și a descoperit care sunt componentele din viața fiecărui om prin care acesta poate fi mai mulțumit de el însuși, mai fericit.

Astfel s-a născut ideea de a integra în Centrul Fericirii mai multe servicii: coaching, psihoterapie și psihologie, nutriție, sport, relaxare, dezvoltare personală, terapii, masaje, proceduri de estetică facială și corporală. Un consultant susține fiecare persoană care își dorește să fie mai fericită, prin atingerea unui obiectiv, oferindu-i un pachet format din mai multe componente. În plus, există o latură puternică de sprijin din partea consultantului și din partea grupului, a celorlalți care au obiective similare.

”Am observat că există multe inițiative care ne ajută într-un fel sau altul să fim mai fericiți: coaching, dezvoltare personală, săli de fitness sau spa. Dar nu există nimeni care să integreze toate aceste servicii și să ajute fiecare persoană să își ia cât are nevoie din fiecare. Astfel s-a născut Centrul Fericirii, ca o abordare holistică asupra tuturor mijloacelor prin care putem deveni mai fericiți și împliniți în viețile noastre”, a declarat Florina Onețiu, coach și antreprenorul din spatele Centrului Fericirii.

Echipa de la Centrul Fericirii este acum pregatită pentru fiecare obiectiv în parte. Înainte de orice, membrii echipei au fost supuși unui proces riguros de training și coaching astfel încât să fie pregătiți să ajute la rândul lor persoanele care vor veni în căutarea fericirii.

De asemenea, încă dinainte de a formula ideea proiectului finanțat prin fonduri UE, chiar inițiatorii ideii au trecut printr-un astfel de proces integrativ de transformare și au încercat pe ei toate instrumentele centrului.
Printre pachetele din oferta Centrului Fericirii se numără Pachetul de slăbit, Pachetul Detox, Pachetul Mamă Fericită, Pachetul Găsește-ți vocația, Pachetul Eliberează-ți trecutul, Pachetul Frumusețe fără vârstă și multe altele. Fiecare pachet ia în considerare nevoile identificate în urma anilor de experiență în lucrul cu oamenii, vizând rezolvarea pe termen lung a problemelor cu care se confruntă participanții, fără soluții miraculoase, peste noapte.

Așadar, la Centrul Fericirii doritorii vor munci pentru fericirea lor, dar vor avea alături o echipa de specialiști ce îi va sprijini pas cu pas.

Proiectul este finanțat prin fonduri europene prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea resurselor umane 2007-2013, Axa prioritară 6, Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de intervenție 6, Dezvoltarea Economieir Sociale, Titlu proiect „Dezvoltarea comunităților locale prin economie socială”, ID 147960.

www.centrulfericiriibucuresti.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.