Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se apropie evenimentul EduFest

0

Pe 16-17 septembrie incepe EduFest, eveniment organizat de catre Asociatia Kinetikos si Asociatia pentru Educatie, Formare Profesionala si Leadership: www.ed4lead.ro. Evenimentul va avea loc pe bulevardul Chisinau nr 6-8, in incinta Clubului Miramar, sector 2, Bucuresti,  la 5 min de MegaMall.

Ce este EduFest?

Edufest este despre si cu educatie. Despre unitatile scolare si prescolare care aduc un plus de valoare educatiei din zilele noastre, despre furnizorii ce realizeaza cursuri sau jocuri pentru copii pentru a-i dezvolta cognitiv, emotional si social.

Slide1

EduFest este despre oamenii care cred ca Nu Pot nu isi are locul in procesul de educatie si ca Reusita vine cu siguranta atunci cand esti perseverent.

Nu in ultimul rand, EduFest este pentru oamenii care cred cu tot sufletul ca impreuna putem aduce educatia la un nivel mai inalt calitativ in Romania.

Miza: Educatie pentru viitorul Tau!

Ce se intampla la EduFest?

EduFest este primul targ de educatie in care fiecare unitate de invatamant de stat/ privata sau orice furnizor de servicii/produse educationale se poate promova. Acestea isi pot prezenta materialele, produsele sau metodele noi de lucru pe care le abordeaza in cadrul unei prezentari/ workshop.

Scopul evenimentului EduFest

Scopul acestui eveniment este de a ingloba toate metodele de invatamant in prezentari dinamice, workshop-uri, spectacole, astfel incat parintii sa inteleaga metodele educationale si sa aleaga cea mai potrivita cresa/gradinita/ scoala/ afterschool/ carte /joc/ curs etc. pentru copilul sau.

Vineri si sambata, 16-17 septembrie, sunt dedicate dezvoltarii personale, cunoasterii mediului si tehnologiei. In acest sens, companiile participante vor organiza numeroase ateliere dedicate copiilor. De exemplu, vineri 16 septembrie, Academia inventeaza.ro au pregatit o serie de ateliere interesante de robotica. Tot vineri, Work At Home Moms Romania ne invita la cerc de lectura, 16 septembrie, ora 17.00: „Un alfabet ghidus! Insotiti de Melc ne vom plimba prin parcul cu aleile literelor, vom trece prin umbra labirintului si vom dezlega puzzle-uri lenevind pe bancute. Dedicata copiilor de 4-8 ani.”

Sambata, cei de la Oraselul Cunoasterii vor organiza ateliere distractive despre magneti si vulcani; Scoala de Teatru Qfeel vor organiza ateliere distractive si educationale pentru pici la ora 11.00.

Tot sambata vom avea parte de magie oferita de Magicianul Valentino iar Juxi Magic va invita la spectacolul pentru copii „Unde a disparut chitara magica?

Vrei sa stii noua metoda distractiva de matematica japoneza care te face sa intelegi mai usor tainele matematicii? Nimic mai mult, Nomin Jyuku te asteapta cu drag.

Iti doresti sa relationezi mai bine cu piciul tau? Vino sambata la atelierul sustinut de Psihologul Ciuculete Marieta ( Cum ne cunoastem copilul si il putem ajuta sa se dezvolte emotional si comportamental?)

Nu in ultimul rand, invatatorii si profesorii care doresc sa fie informati despre metodele de abordare si relationare ale copiilor cu nevoi speciale sunt invitati, sambata, la o prezentare interactiva despre integrarea copilului autist in scoala de masa. Alaturi de dumneavoastra va fi Madalina Robu, terapeut ABA. Tot invatatorii si profesorii sunt asteptati cu surprize din partea platformei educationale Twinkl Romania, fiecarui cadru didactic participant la eveniment i se va oferi 6 luni de gratuitate la resursele de pe platforma.

Taramul copilariei este unul de poveste de aceea sambata vom inventa povesti multe si frumoase la atelierul lui  Klaudia Muntean insa nu putem uita ca zane si personaje magice sunt si in tratarea dintilor asa ca  24/7 Dental va asteapta cu mic cu mare la atelierul lor si la un consult cu zambetul pe buze.

In zilele noastre limba engleza este de nelipsit prin urmare joaca si invatarea limbii engleze fac pereche buna la Helen Doron English Bucuresti. Te asteptam cu drag sa descoperi magia cursurilor Helen Doron English, sambata, 17 septembrie, de la ora 12.00.

Nu in ultimul rand, sambata, incepand cu ora 18:30 va asteptam la petrecerea de inchidere a evenimentului  EduFest.Va asteptam cu mic cu mare! Petrecerea este asigurata de catre Petreceri Copii Bucuresti – MAGiC PARTY
Varsta minima 4 ani

Pe langa toate aceste ateliere se mai adauga, baloane uriase, vanatoarea de comori si multe alte surprize.

Eveniment organizat de Asociatia Kinetikos si Ed4LEAD (www.ed4lead.ro).

Eveniment sustinut de Itsy Bitsy

Parteneri principali: Societatea Romana pentru Prevenirea si Recuperarea Medicala a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral, 24/7 Dental, Petreceri Copii Bucuresti – MAGiC PARTY, Klaudia Muntean, Editura Litera, Oraselul Cunoasterii, Helen Doron English Bucuresti, psiholog Ciuculete Marieta, Nomin Jyuku, Magicianul Valentino, Juxi Magic, Scoala de Teatru Qfeel, Club sportiv NAVI, Academia inventeaza.ro, Work At Home Moms Romania

Parteneri media:  Romania Pozitiva, Calendar Evenimente, Gratuitor, Orasul Meu, Travel Mix, Twinkl Romania, MuJeR, Fashion8.ro, Smart&HappyChild

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.