Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Şcoli de vară în iulie la Calea Victoriei: Actorie, Scenaristică şi Istoria filmului

0

Ca si in anii trecuti, va invitam sa va petreceti serile de vara la fundatie, intr-o atmosfera relaxata, in compania subiectelor preferate si a unui pahar cu limonada rece.

Scolile de vara, programate in luna iulie si la inceputul lunii august, sunt cursuri cu program intensiv, pe durata unei saptamini (de luni pina vineri) si se adreseaza tuturor celor care doresc sa aprofundeze un domeniu pasionant, sa isi dezvolte un talent valoros sau sa comunice cu persoane cu interese si pasiuni comune.

Iata, mai jos, programul Scolilor de Vara (cursuri concentrate intr-o saptamana) pe care le organizam in domeniul „Cinematografie & Teatru”.

Va asteptam cu drag,
Fundatia Calea Victoriei


[ vezi tot programul Scolilor de vara ]

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.