Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Şcoala este Altfel cu IMPACT

2

Fundaţia Noi Orizonturi este alături de profesori şi în perioada programului „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, care se desfăşoară în perioada 6 – 10 aprilie 2015.

Ştim că pregătirea de activităţi extracurriculare şi extraşcolare poate aduce provocări, aşa că venim în ajutorul şcolilor din România cu soluţii distractive, dar educative, numai bune de implementat în Săptămâna Altfel.

Poza 2

Printre acestea se numără şi Şcoala Altfel cu IMPACT – activităţi uşor de pus în practică de către profesori, care să îi ajute pe elevi să se dezvolte şi să afle mai mult despre cetăţenia activă, angajabilitate, antreprenoriat social şi leadership.

Termenul limită de înscriere la acest proiect Altfel este 5 APRILIE 2015.

Pentru buna realizare a acestor activităţi, Fundaţia Noi Orizonturi oferă sprijin şi vă asigură o adeverinţă ce atestă implicarea în proiect.

Mai multe detalii aici.

Poza 1 de_la_IonutPicture 12

Tot pentru programul „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, Fundaţia Noi Orizonturi pregăteşte şi:
Festivalul Altfel, organizat alături de Asociaţia Mânuţe Pricepute la Cluj: peste 150 de ateliere nonformale;
– un program special al Taberei VIAŢA.

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

2 comentarii

  1. avatar

    Educatia durabila are la temelie credinta crestin-ortodoxa. Fara morala crestina nu exista educatie sanatoasa. Asa-zisa „implicare” inlocuieste „sa faci voia lui Dumnezeu”! Sa luam aminte! Doamne ajuta! Recomand, pentru educatia morala, povesirile scrise de Ion Creanga.

  2. avatar
    Echipa RomaniaPozitiva on

    Mulțumim pentru mesaj. Evident că morala creștină are un rol important în educația sănătoasă, dar nu prea ne place abordarea exclusivă.
    PS: În altă ordine de idei – sunteți sigur ca recomandați TOATE povestirile scrise de Ion Creangă? 🙂 Pentru că unele s-ar putea să nu satisfacă morala creștin – ortodoxă despre care scrieți Dumneavoastră:)

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.