Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scoala de vara de Scriere creativa (4-8 august)

0

Fundatia Calea Victoriei organizeaza in perioada 4-8 august, de la ora 19.00, Scoala de Vara de Scriere creativa, sustinuta de Mario Barangea.

Acest atelier (interactiv si relaxat) este gandit ca o parte introductiva in procesul scrierii creative, definita pe axa formularii fericite a unor mixaje imaginative.

Suna complicat? De fapt, nu e…

Invatam doar sa scriem asa cum vrem sa scriem. Perfectionam o terapeutica a imaginatiei, explorand ceea ce ne contureaza.

Cele cinci intalniri vor fi marcate de exercitii care pun in conjunctie ludicul si coerenta. Vom contura teme precum:

  •  fluxul si refluxul imaginatiei creatoare
  • cautarea si gasirea ”propriei voci”
  • starile de agregare ale cuvantului
  • identitatea si alteritatea in persoana autorului
  • lectura critica si lectura creativa

Atelierul se bazeaza pe ideea interactivitatii. Departe de a fi un curs academic, obiectivul principal ramane posibilitatea exprimarii libere, in scris, dar si oral, a fluxurilor mentale neexplorate ale subiectului.

 

Lector: Mario Barangea

Data incepere: 4 august; Ora curs:19:00

Frecventa: zilnic (luni-vineri; 4 – 8 august)

Cost: 250 ron; Cost studenti si pensionari: 225 ron

Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.