Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Școala Altfel la OK Center România

0

Ești în căutarea unui spațiu în care să-ți susții activitățile pentru Școala Altfel din noul an școlar?
Dorești să faci o excursie cu elevii la București și ai nevoie de un loc pentru discuții, cursuri sau pur si simplu pentru o pauză?

Ești un ONG care face activități pentru elevi în timpul Școlii Altfel și vrei un spațiu non-formal?

Indiferent dacă vrei să ții ore într-un mediu prietenos sau dorești cursuri de educație financiară și orientare în carieră pentru elevi, noi îți oferim spațiul OK Center din Str. Traian nr.1, Sector 3, București și/sau serviciile noastre pentru activitățile extracurriculare.

Tot ce trebuie să faci este să ne scrii la cursuri@okcenter.ro în care să specifici următoarele:

Nume și prenume solicitant:
Calitate solicitant (cadru didactic, director școlar, consilier educațional, părinte, reprezentant sector nonguvernamental, angajat companie privată) :
Numele instituției/organizației/companiei pe care o reprezinți si orașul de proveniență :
Denumirea cursului solicitat (educație financiară și/sau orientare în carieră) sau dacă dorești să rezervi spațiu pentru activitățile tale:
Număr de telefon solicitant:

După înregistrarea solicitării, vom reveni în cel mai scurt timp pentru a stabili împreună toate detaliile necesare rezervării spațiului și/sau organizării cursului.

Rezervarea spațiului în OK Center este gratuită. Toate cursurile noastre sunt gratuite.

Pentru mai multe informații despre programele noastre de training accesează acest link: https://www.okcenter.ro/activitatea-noastra/programe_de_training/

Pentru mai multe informații despre noi accesează acest link: https://www.okcenter.ro/despre-noi/cine-suntem/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.